Produsul Albacher Premium 0,66l a primit distinctia Gold Award in cadrul renumitei competitii internationale World Selection 2016 organizata de Monde Selection Belgia. Berea Albacher este produsa de compania Romaqua Group la fabrica din Sebes, fabrica ce inglobeaza cele mai moderne tehnologii existente pe plan mondial.Tehnologia germana de productie si imbuteliere utilizata cumuleaza integral, pentru prima oara intr-o singura fabrica, cele mai noi procese de productie si tehnologia cea mai avansata.

Albacher - aur la World SelectionFoto: webPR.ro

Albacher este o bere din categoria premium, produsa exclusiv din ingrediente naturale. Realizata conform unei retete traditionale, berea Albacher are un caracter unic si distinct, exprimat printr-un gust pur si o aroma naturala perfect echilibrata, o bere usoara pe care o savurezi oricand cu placere. Datorita fermentarii la temperaturi joase (sub 4 grade C) dioxidul de carbon este persistent, berea mentinandu-si prospetimea si perlajul un timp indelungat si dupa deschidere.

Savoarea naturala autentica a berii Albacher este retinuta integral datorita liniei de imbuteliere aseptice ce permite eliminarea procesului distructiv de pasteurizare si inlocuirea acestuia cu metode ultramoderne de filtrare cu membrane si sterilizare la rece. Acestea pastreaza neschimbate gustul si aroma berii Albacher si garanteaza simultan mentinerea prospetimii acesteia pe durate indelungate. De asemenea, se obtine o filtrare mult mai eficienta fata de filtrarea cu kieselgur (diatomit) obtinandu-se o bere mai limpede.

Calitate autentica garantata de Romaqua Group

Berea Premium Albacher este un produs al companiei Romaqua Group, producator roman de renume, detinator al brandului numarul 1 de apa minerala din Romania, Borsec, unul din cele mai importante branduri romanesti. Romaqua Group, companie cu capital autohton privat, cu 18 ani de activitate, are in portofoliu branᅡduri de succes: Borsec (ape minerale naturale), Stanceni (apa minerala naturala), Aquatique (apa minerala naturala oligominerala), Giusto (bauturi racoritoare), Giusto Natura (bauturi racoritoare plate), Albacher, Dorfer si Muhlbacher (bere). Borsec este liderul pietei de ape minerale naturale, iar Giusto Natura liderul pietei de bauturi racoritoare plate (still drinks). Romaqua Group are peste 2.150 de angajati si o cifra de afaceri de aproximativ 145 milioane de euro.