Echipamente eficiente, usor de utilizat prin intermediul tehnologiei si care au un grad scazut de emisii poluante incep sa se regasesca tot mai frecvent in locuintele moderne de astazi.Daca primele doua caracteristici ne preocupa si pe noi, romanii, cand vine vorba de produse eco-friendly suntem mult mai putin preocupati in comparatie cu alti locuitori din Uniunea Europeana.

Centrala termica inteligenta Foto: Vaillant

In timp ce 95% dintre polonezi nu considera costisitoare adoptarea unui stil de viata eco, belgienii sunt campionii Europei la reciclarea selectiva, iar in Franta si Spania peste 60% din populatie este preocupata de economisirea resurselor de apa, Romania este inca la inceput de drum in ceea ce priveste adoptarea de solutii pentru a economisi resursele naturale si a nu polua mediul inconjurator.

Viitorul apartine celor care vor gasi cele mai bune solutii pentru a combina cele trei caracteristici ale echipamentelor moderne.

Prin inovatie continua, viziune si experienta, Vaillant a raspuns deja acestei provocarii prin lansarea unei game de centrale termice care utilizeaza o tehnologie revolutionara.

Inspirate de stilul de viata al utilizatorului sau si tinand cont de preocuparile actuale, centrale inteligente din gama Green iQ sunt concepute sa simplifice viata cu ajutorul tehnologiei, sa ofere confort si sa contribuie la un mediu cat mai curat.

Green iQ ecoTEC exclusive, centrala termica pentru un stil de viata modern

Centrala termica ecoTEC exclusive din gama Green iQ este acel tip de echipament de incalzire de care orice persoana, care adopta un stil de viata modern, are nevoie. Principalele caracteristici ale centralei ecoTEC exclusive demonstreaza ca Vaillant este un brand orientat catre viitor.

Tehnologia inovatoare este integrata direct in cadrul centralei termice, inclusiv sistemul WiFi prin care va veti conecta la centrala. Designul minimalist, forma compacta si toate componentele integrate transforma echipamentul de incalzire intr-o adevarata piesa de mobilier ce se integreaza perfect in decor.

Controlul de la distanta al centralei termice este acum mai usor ca niciodata. Odata cu achizitionarea centralei fiecare utlizator are acces la o aplicatie mobila cu ajutorul carei poate regla temperatura de acasa, indiferent unde se afla, si poate monitoriza de la distanta parametri in care functioneaza centrala.

Costuri mai mici fara a renunta la confort reprezinta unul dintre cele mai importante beneficii pe care centrala ecoTec exclusive din gama Green iQ le aduce. Centrala termica ecoTec exclusive din gama Green iQ beneficiaza de o noua tehnologie de condensare care asigura confortul dorit prin consum minim de gaz si electrictate.

Pentru a purta emblema Green iQ, un produs trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii: nivel ridicat de eficienta, reciclabilitate, costuri mici de functionare si intretinere.

Mai multe informatii despre noua gama Green iQ de la Vaillant gasiti pe https://www.vaillant.com.ro/green-iq/index.ro_ro.html.