LDK, un brand romanesc, pariaza pe o nisa libera in Romania - electrocasnice in culori.Deocamdata culorile sunt disponibile doar pe gama de aragazuri, iar din ianuarie vor veni primele frigidere colorate. LDK este un brand romanesc detinut de Tonis Trade, companie care activeaza de 20 de ani in Romania. "Produse premium la un pret corect" - asa defineste producatorul gama de electrocasnice LDK.

LDKFoto: Smile Media

Electrocasnicele au o porecla in bransa: sunt numite "albe". Aparate frigorifice, aragazuri, masini de spalat, toate sunt incluse in categoria "albe". LDK, un brand romanesc dezvoltat de Tonis Trade, vine cu o gama de produse care rastoarna traditia: electrocasnicele colorate. Astfel, compania constanteana cucereste o nisa neexploatata in prezent si aduce diversitate in bucatarie mizand pe aragazuri, frigidere, masini de spalat in culori.

Aragazuri vesele: verde, portocaliu, rosu, mov, maro, bej

Gama de culori a fost deja implementata pe aragazurile LDK, fiind disponibile o multitudine de nuante. Tineri care vor o bucatarie vesela sau famiile cu copii care vor sa aduca culoare in propria casa pot alege aragazuri verzi, rosii, portocalii, mov, maro, bej, negru sau clasicul alb. De asemenea, in ianuarie, vor sosi primele frigidere colorate iar pe parcursul anului 2017 LDK intentioneaza sa-si "coloreze" intreaga oferta. Astfel, persoanele care vor sa-si personalizeze bucataria vor avea un aliat in brandul LDK.

"Produse premium la un pret corect"

LDK nu impresioneaza doar prin culoare, gama de electrocasnice de la Tonis Trade cuprinzand produse de ultima generatie, fabricate cu componente italiene de inalta calitate. Un alt punct forte al electrocasnicelor LDK este reteaua de service cu acoperire nationala. Aceasta este doar pentru confortul psihic al clientilor deoarece rata de intrare in service a produselor LDK este de sub 1%, cifra care este cu aproape 50% mai mica decat a oricarui alt brand de electrocasnice prezent pe piata din Romania, dupa cum afirma dezvoltatorul brandului. "Ne bucuram sa aducem culoare in casele romanilor cu noua gama de electrocasnice LDK. Am creat si comercializam brandul LDK de zece ani si putem spune ca avem un produs ajuns deja la maturitate si care si-a dovedit fiabilitatea in timp. Peste 200.000 de romani au ales deja electrocasnicele LDK in propria bucatarie. Ne bucuram ca am reusit sa oferim un produs premium la un pret corect", a precizat Eugen Petica, executiv manager Tonis Trade.

De unde putem cumpara electrocasnice in culori

Pana de curand, electrocasnicele LDK erau comercializate exclusiv in reteaua de magazine Tonis Trade si ale partenerilor. Produsele LDK se vand si online, atat pe site-ul companiei, www.tonis.ro, dar si pe emag.ro, cel.ro, evomag.ro si altii. De asemenea, in curand electrocasnice colorate se vor putea cumpara si din marile retele de retail din Romania, existand deja negocieri avansate in acest sens.