Doua terase aflate pe plaja Modern din municipiul Constanta au fost inchise temporar de catre comisarii de la Protectia Consumatorilor si sanctionate cu cate 10.000 de lei, dupa ce au fost descoperite produse alimentare care erau tinute in conditii neigienice. La o alta terasa din zona centrala a orasului, echipele de control au gasit gandaci in depozitul de alimente, relateaza News.ro.

Potrivit reprezentantilor Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Constanta, echipele de control au efectuat verificari, miercuri dupa amiaza, la mai multe terase aflate in municipiul Constanta.

Comisarii au descoperit la o terasa din centru produse tinute in conditii impropii si chiar gandaci in zona de depozitare. De altfel, s-au gasit chiar si un spray impotriva insectelor tinut pe un raft langa cutiile de usturoi si sticlele de ketchup.

Reprezentantii terasei sunt asteptati, joi, la sediul CJPC Constanta cu toate documentele pentru stabilirea sanctiunilor si incheierea actului de control.

Un alt procuror cere incetarea activitatii la DNA, solicitare aprobata de CSM

Verificarile au continuat apoi la doua terase aflate pe plaja Modern. Comisarii CJPC au descoperit ca la cele doua unitati nu erau respectate conditiile de igiena, dar si produse neetichetate si chiar alterate.

In urma deficientelor constatate, echipele de control au dispus inchiderea temporara a celor doua unitati pana la remedierea deficientelor si sanctionarea acestora cu cate zece mii de lei.