Mai multe camere de la trei hoteluri de doua stele din Eforie Nord au fost inchise temporar de reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, dupa ce au fost descoperite saltele murdare si mobilier degradat, scrie News.ro.

Potrivit reprezentantilor Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, echipele de control au facut, marti, verificari la hotelurile Diana, Minerva si Venus din Eforie Nord, precum si la autoservirea de la Venus.

Comisarii au verificat camerele care nu erau locuite si au gasit mobilier degradat, din anii '80, saltele si perne murdare, dar si mai multe nereguli la autoservirea Hotelului Venus.

Directorul CJPC Constanta, Horia Constantinescu, a declarat pentru News.ro ca echipele de control au inchis temporar cateva zeci de camere de la cele trei unitati hoteliere, pana la remedierea deficientelor constatate.

De asemenea, comisarii au amendat cu aproximativ 30.000 de lei autoservirea de la Hotelul Venus, jumatate din sanctiune fiind data pentru obstructionarea controlului.

Horia Constantinescu a mai spus ca va fi facuta o adresa catre Ministerul Turismului in care vor fi semnalate neregulile gasite, urmand cel mai probabil ca cele trei unitati sa fie verificate si de catre reprezentantii ministerului.

Hotelurile Diana, Minerva si Venus au cate doua stele si apartin de THR Marea Neagra.