​​Chiar dacă Black Friday a trecut, încă poți găsi televizoare ieftine pe aproape orice site, dacă știi cum să cauți. Am făcut mai jos o selecție, în funcție de preferințele cumpărătorilor și opiniile publicate de aceștia în urma folosirii produselor.

Când ne-am gândit la televizoare ieftine, am estimat un buget de circa 1.000 de lei, plus/minus 300 de lei. Am căutat totuși televizoare moderne, care folosesc tehnologia LEG, lansate acum maxim 4 ani, dar care încă sunt îndrăgite de utilizatori.

Așadar, în lista de mai jos vei găsi câteva opțiuni foarte accesibile, de la mărci precum Samsung, Sony, LG sau TCL.

TELEVIZOARE IEFTINE - Televizor LED LG, 80 cm, 32LK500BPLA, HD

Aproape cel mai ieftin televizor la momentul redactării articolului (circa 750 lei) este și cel mai bine cotat, cu o notă de 4,92 din 12 review-uri.

Ce au spus utilizatorii

Pro: calitatea imaginii este foarte bună, sunetul la fel, raport excelent preț/calitate, montare ușoară, funcționează fără modem, setări ușor de efectuat.

Contra: s-ar putea îmbunătăți design-ul.

TELEVIZOARE IEFTINE - Televizor LED Samsung, 80 cm, 32M4002, HD

Un televizor cotat de utilizatori la 4,36, din 171 de review-uri, vine la un preț sub 1.000 de lei (circa 900 de lei).

Ce au spus utilizatorii

Pro: sunetul foarte bun, tare, imagine foarte bună, este foarte ușor (4 kg), tranziția între posturi se face rapid, meniu intuitiv si unghi bun de vizionare.

Contra: USB plasat înghesuit între cele 2 HDMI-uri, pe partea de redare conținut media player de pe USB are ceva probleme (puține formate recunoscute), doar 2 ieșiri HDMI, nu are VGA, nu are mufă jack pe partea audio, culori șterse, sistemul de fixare este fragil.

TELEVIZOARE IEFTINE - Televizor LED Smart Sony, 80 cm, 32WE610, HD

Cu nota 4,67 din 58 de review-uri, acest televizor se situează în topul preferințelor utilizatorilor, însă acesta este cel mai scump produs din acest top: circa 1.300 de lei, la momentul redactării acestui articol.

Ce au spus utilizatorii

Pro: calitatea imaginii este asemănătoare unui full HD, sunetul excelent, calitate a materialelor, design frumos, multe aplicații Smart, frecvență mare a benzii de programe, se conectează și funcționează foarte bine pe Youtube, telecomanda are butoane rapide către Youtube și Netflix, Deține slot pentru card CI+, două porturi USB + HDMI, un port LAN, o ieșire audio minijack, o intrare SCART și o intrare pentru semnal, pot fi înregistrate emisiuni TV, însă doar cu un stick USB sau HDD extern conectat pe care să se salveze.

Contra: probleme la detectarea HDD formatate în ntfs, nu se conectează la HBO GO, schimbarea canalelor cu delay de până la 4 secunde.

TELEVIZOARE IEFTINE - Televizor LED Samsung, 59 cm, LT24D391EW, Full HD

Cu o medie de 4,69 din 129 de review-uri, acest televizor este în topul televizoarelor sub 1.000 de lei preferate de utilizatori.

Ce au spus utilizatorii

Pro: calitatea imaginii este imaculată, culorile excelente, unghiurile de vizualizare sunt mai mult decât în regulă, media-player încorporat, arată spectaculos ca design, finisajul fiind excelent, filmele, videoclipurile și concertele rulează perfect, fără nici urmă de „lag”, sunetul e amplu și consistent, grafică de lecturare a fișierelor audio, poate fi folosit pe post de monitor pentru PC.

Contra: se mișcă greoi la jocuri, nu poate fi schimbat numărul canalelor, nu are mufă RJ45, lipsă Wi-Fi.

TELEVIZOARE IEFTINE - Televizor LED Samsung, 61 cm, 24H4003, HD

Cu o notă de 4,51 din 39 de review-uri, cel mai ieftin televizor, de 725 lei, vine tot de la Samsung.

Ce au spus utilizatorii

Pro: imagine și sunet de calitate, culori foarte vii, consum mic de energie electrică, răspunde rapid la comenzi, conectare la PC prin HDMI, player multimedia.

Contra: timp de răspuns foarte mare, semnal foarte slab, meniu încâlcit, telecomandă foarte incomodă, cablul alimentare TV este prea scurt.

Alte opțiuni de televizoare ieftine de luat în considerare sunt:

- Televizor LED LG, Game TV, 80 cm, 32LF510U, HD

- Televizor TCL 32", tehnologie Smart tv, led

- Televizor LED LG, 80 cm, 32LJ500U, HD