Știm că toată lumea stă cu ochii pe noile lansate Samsung Galaxy S10, însă apariția noii generații aduce o veste foarte bună pentru cei care vor un smartphone de calitate, fără a investi sumele atât de mari pe care producătorii le cer în momentul de față. Flagship-urile au ajuns să coste în jur de €1000, o sumă pe care nu toată lumea și-o poate permite. De aceea, poate este timpul să arunci o privire pe generația trecută: Galaxy S9. Iată de ce s-ar putea să fie o alegere chiar mai bună decât actuala generație:

Samsung S9Foto: eMAG

1. Una dintre cele mai bune camere de pe piață

Samsung S9 are o cameră extrem de performantă, ce se remarcă chiar și prin comparație cu camera unui iPhone X sau Google Pixel 2. S9 este primul model Samsung care reușește să capteze fotografii extraordinare chiar și în condiții de luminozitate scăzută – totul datorită aperturii variabile (F1.5/ F2.4).Ce poți să mai faci cu camera unui Samsung S9? Să filmezi în UHD/4K, de exemplu, și în slow motion. Pentru pasionații de fotografii sau rețele sociale, prețul Samsung S9 este de fapt prețul pe care îl plătești pentru o serie de fotografii de invidiat, cu care nu ai cum să nu ieși în evidență.

2. Prețul Samsung S9 include și o performanță superioară

Prin comparație cu modelul de anul trecut, noul procesor din seria Galaxy S9 oferă o performanță cu 20% mai bună, în medie. Pentru că este tactat până la 2,7 Ghz și are o memorie super rapidă, orice joc, film sau experiență multimedia va decurge extraordinar, fără niciun fel de problemă. În plus, un alt aspect de apreciat la noul smartphone Samsung este că tehnologia pe 10 nm rezultă într-un consum mai mic de energie și, în consecință, bateria va ține o perioadă mai lungă de timp.

3. Difuzoare stereo

Chiar dacă Samsung S9 are un preț mai ridicat, el este și primul telefon din noua gamă care vine și cu difuzoare stereo. Acest aspect conferă un plus experiențelor multimedia, ce pot fi trăite la intensitate maximă. Sunetele sunt optimizate Dolby Atmos, ceea ce înseamnă că se aud extrem de clar și armonios. Pentru iubitorii de muzică, acest aspect cu siguranță contează destul de mult în alegerea unui smartphone!

4. Virtualul capătă noi conotații

O surpriză extrem de plăcută pentru toți utilizatorii Samsung S9 este posibilitatea de a-ți crea propria serie de emoji-uri pe care, ulterior, le poți folosi pe rețelele sociale. Cum funcționează acest aspect? Cei de la Samsung au venit cu ideea de a le oferi utilizatorilor săi șansa de a-și crea emoji-uri după expresia propriei fețe. Impresionant, nu? Cu Samsung S9 poți să conferi un plus de originalitate chiar și celor mai banale conversații. Și să nu trecem cu vederea că Samsung S9 rulează și cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android- 8.0 Oreo!

5.Update-uri

Chiar dacă Samsung S9 are un preț mai ridicat față de alte modele, el va beneficia de actualizări periodice, chiar și în următorii doi ani. Practic, va fi printre singurele smartphone-uri Samsung care se vor bucura de îmbunătățiri constante, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care prețul Samsung S9 este justificat.

Partea cea mai bună, dincolo de toate motivele pentru care Samsung S9 este un smartphone pe care nu îl vei regreta din punct de vedere performanță și experiență, este că în perioada de iarnă îl găsești și la super ofertă, mai exact un Samsung S9 poate fi cumpărat pentru aproximativ 2000 de lei. Asta înseamnă că este momentul ideal să-ți iei un smartphone super performant, la un preț extraordinar pentru ceea ce oferă.