​​IMOBILIARIUM, cel mai mare târg de locuințe din Capitală, te așteaptă între 17-19 mai, în parcarea Brico Dépôt, din incinta Băneasa Shopping City, cu o ofertă de peste 22.000 de imobile noi.

ImobiliariumFoto: Imobiliarium

A cincea ediție a evenimentului va reuni peste jumătate dintre locuințele noi propuse spre vânzare în zona București – Ilfov, ce cumulează peste 1.200.000 de mp utili de vânzare. Acestea se află în 87 de ansambluri rezidențiale, din portofoliul a circa 65 de dezvoltatori.

"Fiind un târg dedicat sectorului rezidențial, ne-am concentrat, încă de la prima ediție pe calitate, respectiv pe procesul de selecție și promovare a dezvoltatorilor și ansamblurilor de top, care vor fi prezenți și anul acesta la Imobiliarium. Oferta actuală este însoțită de o gamă variată de beneficii, precum facilități tehnologice, construcții din materiale „verzi” , dar și diverse extra beneficii, cum ar fi locuri de parcare, bucătării mobilate sau finisaje incluse în preț. Totodată, pe timpul desfășurării evenimentului, cei interesați de achiziționarea unei locuințe pot beneficia de anumite reduceri, disponibile doar în acest interval", a declarat Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium.

Ediția din acest an a Imobiliarium aduce si o componenta de educație mai exact un calculator financiar, pe care îl poți utiliza și online, după completarea formularului de inscriere; rolul lui e de a-ți recomanda costurile optime ale unei locuințe, raportat la veniturile tale.

Ca în fiecare an, Imobiliarium, cel mai tehnologizat târg imobiliar, propune experiențe personalizate și inedite ce vin în ajutorul vizitatorilor. Spre exemplu, prin intermediul ochelarilor VR 360, poți "vizita" locuința dorită pentru a-ți crea o imagine "de ansamblu" și a decide mai ușor care vor fi primele vizionări. De asemenea, încă de la intrarea la eveniment ai acces la o hartă interactivă cu toate ofertele, ce îți oferă sugestii adecvate de ansambluri și locuințe conform criteriilor tale.

Intrarea la eveniment este gratuită pentru persoanele care se înregistrează pe http://www.imobiliarium.ro până joi, 16 mai, inclusiv.