Finalul anului este cel mai bun prilej de a trage linie și de a număra victoriile, de a puncta toate lecțiile învățate și de a sărbători din plin fiecare pas către profit și succes. Cel mai bun mod de a număra reușitele este prin intermediul unui eveniment special creat pentru toți angajații și cel mai potrivit mod de a ne manifesta aprecierea față de aceștia este prin intermediul unui cadou inedit…care să iasă din tipare! Aruncând o privire asupra a ceea ce "se mai poartă pe la petreceri" remarcăm apariția unui nou trend: statuetele tridimensionale, care transpun cele mai reușite momente, cele mai simpatice expresii și cele mai sincere zâmbete în forme tridimensionale.

Statuetele 3D de la MinimizerFoto: webPR.ro

Află totul despre acest proces aici. Rețeta perfectă pentru un eveniment de poveste: planificare, mult zen și acel element WOW, care îl scoate din tipare.

Iată de ce trebuie să ții cont pentru cucerirea titlului de evenimentul anului 2019!

Tema potrivită, atmosfera perfectă

Fie că optezi pentru o tematică cu dress code în stilul Gatsby, carnaval sau glamorous evenimentul tău trebuie să transmită vibe-ul companiei tale. Trebuie să fie acea atmosferă care provoacă la distracție și mai ales la amintiri pentru o viață. Nu ezita să alegi tematici din cele mai interesante, integrând o secțiune specială pentru angajați speciali, în cadrul căreia să premiezi performanța și loialitatea.

Scrie cea mai frumoasă poveste

Cel mai important detaliu al evenimentelor corporate este conceptul de promovare! Fiecare element are puterea de a stârni amintiri de neuitat și de a o transforma în party-ul anului. De la invitația a cărei detalii captează de la prima privire, decorul sălii până la speech-ul plin de emoție, totul este menit să transmită recunoștiința pentru fiecare task îndeplinit, pentru fiecare proiect dus la bun sfârșit, fiecare angajat fiind parte din povestea de succes.

Elementul WOW joacă rol principal

Indiferent de ce eveniment organizezi personal sau corporate, mereu te gândești cum poți să ieși în evidență! Ei bine, pentru că suntem în plin proces de pregătire a party-urilor de final de an iată pontul anului 2019: figurinele 3D…practic cea mai bună variantă a fiecărui om într-o formă tridimensională, care se remarcă prin realism și detalii pline de viață! Descoperă conceptul promovării prin statuete 3D aici.

Un cadou special este cel mai frumos și sincer "Mulțumesc" care generează puternice sentimente de apreciere! Pentru un efect spectaculos, alege o statuetă 3D fotorealistă, alături de un mesaj motivațional. Intră acum pe Minimizer și descoperă tainele imprimării 3D precum și secretul celor mai reușite statuete, astfel încât să obții acel cadou care nu va fi ușor de uitat de către angajații tăi. Cea mai bună parte? Fiecare statuetă redă oamenii în cele mai autentice momente... motivând la îmbunătățire continuă și încredere în viitorul de succes al companiei.

Minimizer este un concept de tehnologie prin intermediul căreia se realizează duplicate în miniatură prin tehnici de scanare și printare 3D!