Perioada izolării impusă de pandemie ne-a pus față în față cu hobby-uri vechi sau potențiale hobby-uri noi. Dacă te numeri printre aceia care evadează în lumea jocurilor sau printre creatorii de conținut (foto sau video), avem câteva sugestii de laptopuri noi oferite de către Dell Technologies, a căror performanță va transforma felul în care experimentezi jocurile sau conținutul de orice fel.

Dell G SeriesFoto: Dell

De ce să ne jucăm, indiferent de vârstă?

Știm deja că industria jocurilor crește anual, interesul oameniilor fiind direct proporțional. Observăm campionate mondiale de Counter Strike sau GTA, jucători profesioniști, oameni care au făcut carieră din acest hobby. Ceea ce nu știm este că jocurile video au nenumărate beneficii cognitive ascunse. Jocurile video îmbunătățesc precizia, fiind un antrenament excelent pentru cei cu joburi unde mișcările precise sunt esențiale. Acestea îmbunătățesc vederea, încetinesc procesul de îmbătrânire, fac durerea fizică mai suportabilă și chiar ajută în procesul de luare a deciziilor.

Așadar, de ce să nu facem dintr-o activitate relaxantă, una și extrem de utilă? Dacă stai acasă, folosește cele mai performante laptopuri pentru a experiementa jocurile și conținutul altfel decât până acum. Află ce laptop din Dell G Series ți se potrivește:

Creează conținut de calitate cu Dell G3

Laptopul de care ai nevoie pentru a te juca în voie sau pentru a-ți pune la lucru creativitatea! Disponibl în varianta de 15" și de 17", G3 este conceput cu placă grafică separată NVIDIA® GeForce® și procesoare Intel® din a opta generaţie, pentru o experiență de joc captivantă.

Noul laptop Dell G3 de 15” este proiectat cu tehnologia dinamică Game Shift, placă grafică separată NVIDIA® GeForce® și procesoare până la Intel® i7 din a 9-a generație.

Jocurile nu s-au jucat niciodată mai simplu! Tehnologia Game Shift activează un mod de performanță dinamică în Alienware Command Center, fără a fi nevoie să ieșiți din joc. Astfel, maximizați viteza ventilatoarelor pentru a răci sistemul, menținând performanța. Află mai multe aici.

Jocuri 4k cu Dell G5

Dell G5 este un laptop de 15" pentru jocuri, cu un design de 24 mm, care oferă imagini uimitoare datorită plăcii grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1060 şi celor mai noi procesoare Intel® Quad-Core şi Hex-Core™ din a opta generaţie. Proiectat cu un cadru îngust și tehnologie de răcire optimă, totul într-un design elegant.

Arhitectura de procesor grafic NVIDIA Turing™ și platforma NVIDIA RTX™ revoluționară oferă experiențe de joc rapide, realiste, îmbunătățite prin inteligență artificială. Urmărirea razelor simulează adevăratul comportament al luminii pentru redarea în timp real, la calitate cinematografică a jocurilor cu cel mai intens conținut vizual. Iar o combinație între redarea avansată a sistemului VR, urmărirea în timp real a razelor și AI vă aduce un nou nivel al realismului pentru conținutul de realitate virtuală. Descoperiți mai multe despre Dell G5 aici.

Performanță îmbrăcată în design subțire: Dell G7

Subțire și ultra-performant. Laptopul pentru jocuri Dell G7 de 15" sau de 17”, conceput să ofere o experienţă de joc captivantă. Prevăzut cu placă grafică NVIDIA® GeForce® şi cele mai noi procesoare Intel® Quad-Core şi Hex-Core™ din a opta generaţie.

Un design elegant și suplu care atrage toate privirile. Sistemul de răcire cu ventilator este dual, astfel încât el rămâne rece în timp ce acțiunea devine fierbinte. Este construit să atragă toate privirile și să facă față celor mai sofisticate cerințe de performanță. Descoperă dispozitivul aici.

Transformă-ți experiența de joc sau creare de conținut într-una captivantă, utilizând cele mai performante dispozitive Dell!