După aproape două luni de la închiderea temporară preventivă, magazinele Ikea România se vor redeschide vineri, 15 mai, în conformitate cu deciziile Guvernului României privind relaxarea măsurilor de restricție. Restaurantele, bistro-urile și locurile de joacă dedicate copiilor rămân închise până la noi directive. Magazinele au fost închise pe 20 martie.

Magazin IkeaFoto: IKEA

Magazinele IKEA Băneasa și IKEA Pallady vor fi deschise de luni până duminică, în intervalul orar 10.00 – 21.00.

În conformitate cu recomandările autorităților și instituțiilor relevante, cumpărăturile în magazinele IKEA România vor fi organizate astfel încât să fie aplicate toate măsurile de siguranță recomandate, cum ar fi distanțarea fizică, purtarea echipamentului de protecție și dezinfectarea zilnică a spațiilor.

Magazinul cu delicatese suedeze va fi operațional tot începând cu 15 mai, în timp ce restaurantele, Bistro-urile și locurile de joacă dedicate copiilor rămân închise până la noi directive.

Clienții vor putea utiliza în continuare serviciul de livrare a produselor direct acasă, fără contact direct, dar și pe cel cu ridicare gratuită din IKEA Băneasa și Pallady a produselor comandate online. Centrele de colectare din Iași, Constanța, Timișoara și Cluj vor fi și ele deschise.

Magazinul IKEA Băneasa a fost deschis pe 21 martie 2007, urmat de magazinul Pallady care și-a întâmpinat primii vizitatori pe 24 iunie 2019.