Așa cum anunțam într-un articol anterior, HUAWEI a lansat Huawei MatePad Pro, tableta cu cel mai mare raport ecran-corp din lume. Dar nu e un dispozitiv chiar pentru toate buzunarele - prețul pleacă de la 2.499 lei. Pentru că HUAWEI își dorește să ofere tehnologie de ultimă oră pentru toate bugetele, a lansat recent pe piața din România și o tabletă mai accesibilă: MatePad T8. Pe lângă tabletă, a fost anunțată și Seria Y, noile smartphone-uri care oferă un raport-calitate preț foarte bun.

Huawei Y5Foto: Huawei

De ce scriem despre cele trei dispozitive din categoria smartphone și tabletă în același articol?

HUAWEI desfășoară campania Family Week în luna iunie, cu oferte speciale pentru toate cele trei produse. Astfel, la achiziționare, veți putea beneficia de un discount de 200 lei (până pe 28 iunie), prețul special pentru Huawei Y5p fiind de 399 lei, respectiv 599 lei pentru Huawei Y6p. Tableta MatePad T8 poate fi și ea achiziționată cu un discount de 200 de lei, valabil până la finalul lunii iunie.

Să cunoaștem cele trei device-uri, potrivite pentru toate vârstele și nevoile

Huawei Y5p și Huawei Y6p

Huawei Y5p și Huawei Y6p dispun de un spațiu de vizualizare extins și de culori vii pe un ecran HUAWEI FullView de 5,45 inci în cazul Y5p și un ecran HUAWEI Dewdrop de 6,3 inci pe Y6p. Ambele telefoane sunt alimentate de EMUI 10.1, cea mai recentă versiune a sistemului de operare bazat pe Android al HUAWEI, care oferă o experiență de utilizare mai ușoară.

Smartphone-urile dispun de o baterie puternică, care susține multe ore de utilizare. O singură încărcare Huawei Y6p suportă până la 32 de ore de redare video și 20 de ore de navigare pe internet 4G, în timp ce Huawei Y5p suportă 17, respectiv 13 ore.

Camere pentru selfie-uri și poze de familie reușite

Seria Y le oferă utilizatorilor o performanță ridicată a camerei la cel mai bun preț. Huawei Y6p dispune de o cameră triplă care include o cameră principală de 13 MP, o cameră cu unghi larg de 5 MP și o cameră pentru profunzime de 2 MP. Aceste trei camere oferă o calitate deosebită a fotografiilor. În plus, camera frontală de 8 MP este îmbunătățită cu algoritmi avansați de înfrumusețare, pentru selfie-uri reușite.

Hardware

Alimentată de un procesor octa-core, Seria Y este echipată corespunzător pentru a gestiona în mod adecvat sarcinile de zi cu zi, cu o eficiență extremă. Huawei Y5p vine cu o memorie RAM standard de 2 GB și 32 GB de stocare, care poate fi extinsă până la 512 GB. Y6p poate rula cu ușurință mai multe aplicații datorită memoriei RAM de 3 GB și oferă o stocare de 64 GB.

Huawei MatePad T8

Design minimalist și dimensiuni reduse, ideale pentru copii

Huawei MatePad T8 dispune de rame ultra-subțiri, de 4.9 mm, de un raport ecran-corp de peste 80% și de o suprafață mare de afișaj. Cu o greutate de aproximativ 310 g, tableta menține un factor de formă ideal pentru o experiență de utilizare plăcută. MatePad T8 dispune de un corp metalizat, de un finisaj șlefuit și de un design curbat ergonomic pentru confort în utilizare.

Hardware

Proiectată special pentru a oferi o gamă variată de scenarii de lucru și redare, Huawei MatePad T8 dispune de un procesor octa-core cu frecvența principală de până la 2.0 GHz, ceea ce crește considerabil viteza de procesare a tabletei. Chipset-ul avansat funcționează în tandem cu bateria care dispune de o capacitate înaltă de 5100mAh, pentru a oferi până la 12 ore de redare continuă video locală sau până la 600 de ore de standby cu ecranul oprit.

Un spațiu sigur pentru copii, mai puține griji pentru părinți

Huawei MatePad T8 este un tovarăș ideal pentru activitățile de învățare sau de relaxare ale copiilor, datorită aplicației Kids Corner, concepută pentru a le oferi acestora un mediu potrivit pentru vârsta lor. Opțiunile de control parental le permit părinților să gestioneze cu ușurință conținutul și aplicațiile disponibile, dar și timpul pe care copiii îl pot petrece în fața dispozitivului. Kids Corner include și patru moduri de protecție a ochilor, precum filtrul pentru lumină albastră, alerte de postură, alertă de teren accidentat și un mod eBook pentru o experiență și mai confortabilă.

Descoperă aplicațiile din Magazinul propriu AppGallery

Cele trei noi dispozitive dispun de magazinul de aplicații Huawei AppGallery preinstalat. În total, AppGallery, cel de-al treilea magazin de aplicații la nivel mondial, conține peste 500 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale precum Pago, 24Pay, Jerry’s Pizza, FoodPanda, MyEnel, Bolt, Olx.ro, Okazii.ro, Cinemagia sau Regina Maria etc. Aplicațiile Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro sau aplicația Mondly sunt și ele parte din biblioteca virtuală și îi așteaptă pe cei care își doresc să învețe o limbă străină să le exploreze. Toate aplicațiile utile de care aveți nevoie, fie pentru job, fie pentru cursurile online, se află la un clic distanță.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile din AppGallery, puteți vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI.