​Câți dintre noi nu simțim că de abia așteptăm să ajungem acasă, să pornim televizorul și să începem relaxați un nou maraton de filme, seriale sau emisiuni preferate? Aproape toți trăim același sentiment, mai ales după o zi lungă de lucru, când tot ce ne dorim este să stăm cât mai confortabil, alături de cei dragi și să urmărim ultimele noutăți în materie de cinema & divertisment.

Tot ce poți vedea pe un televizor LG în RomâniaFoto: eMAG

Un LG Smart TV poate fi perfect pentru tine dacă încă ești în căutarea unui televizor pentru living-ul sau dormitorul tău. De ce un televizor smart? Pentru că este din start pregătit pentru conexiunea la Internet si, în consecință, ai acces direct la aplicațiile tale preferate. Asta înseamnă că te poți bucura instant de filmele, emisiunile și serialele tale preferate, fără să te mai chinui să urmărești alături de încă 3 persoane ecranul unui laptop!

Televizoarele LG prezintă beneficiul de a fi extrem de avantajoase ca preț și, de multe ori, poți să găsești oferte foarte bune pentru ele, chiar și online. Calitatea LG este deja recunoscută la nivel internațional, fiind un brand care se menține constant în pozițiile de top și, totodată, printre preferințele utilizatorilor din întreaga lume. Și mai importante decât specificațiile tehnice sunt toate serviciile de streaming la care ai acces. De aceea, enumerăm rapid toate filmele și serialele tari pe care le poți vedea pe noul tău televizor LG, dacă ești abonat la serviciile de streaming. eMag ofera televizoare LG intr-o gama variata, de la cele mai mici pana la cele mai mare, in diagonala.

Netflix: pe lângă filme și seriale, Netflix impresionează prin documentarele pe care le oferă abonaților. „The Last Dance” este unul dintre ele. Acesta urmărește evoluția echipei de baschet Chicaco Bulls în sezonul 1997/1998, avându-l în prim plan pe Michael Jordan. Dacă vrei o comedie ușoară, care nu ia lucrurile prea în serios, serialul Space Force, cu Steve Carell și John Malkovich, merită încercat.

HBO GO: Deși HBO Max s-a lansat cu fanfară în State, HBO GO continuă să ofere în România filme și seriale de calitate. Game of Thrones, Modern Family, toate filmele Harry Potter, plus multe altele!

Amazon Prime Video: Nu este la fel de popular în România, însă Amazon Prime Video are conținut ce poate deveni interesant. Star Trek: Picard este unul dintre cele mai comentate titluri din ultimele săptămâni. American Gods s-a dovedit a fi un succes, în timp ce Downtown Abbey și Two and a half men completează câteva dintre serialele atractive oferite de Amazon Prime Video.

YouTube: nu puteam exclude cea mai mare rețea de clipuri video din lume. YouTube este despre ceea ce-ți dorești tu să fie: tutoriale, călătorii, clipuri muzicale, prezentări de produs. Cu alte cuvinte: conținut fără limite de creativitate.

In funcție de ceea ce îți dorești, poți să alegi un LG Smart TV cu un ecran de 50, 70, 80 sau peste 80 de inchi, ca să urmărești la dimensiunile ideale filmele tale preferate. Pentru living, de exemplu, se pretează mai bine un televizor mai mare, ideal pentru familiile numeroase, în timp ce pentru dormitor și un ecran cu dimensiuni mai mici poate să îți fie extrem de util. Nu există alte reguli în acest sens decât propriile tale preferințe, aducand tehnologia viitorului la tine acasa!

Cu siguranță vei fi plăcut surprins de claritatea imaginilor și sunetelor furnizate de un LG Smart TV și vei simți că vei face parte și tu din povestea pe care o urmărești. Din punct de vedere al performanței, orice televizor LG dă dovadă de o foarte bună eficiență și rapiditate și, în plus, este foarte ușor de utilizat, astfel încât nu trebuie să îți faci probleme că nu vei reuși să îți instalezi singur televizorul sau să-i faci setările necesare. Ca design, televizoare LG Smart au un aspect foarte elegant, care arată extraordinar în orice casă modernă. Cu siguranță se va potrivi atât atașat pe perete, cât și montat pe o masă sau mică etajeră.

Fiecare seară poate fi încheiată în modul tău preferat: prin relaxare și detașare față de evenimentele din ziua care tocmai a trecut! Profită și tu la maximum de aceste momente, cu LG Smart TV!