ZenBook 13 (UX325)/ 14 (UX425): Cele mai subțiri laptopuri de 13,3 și 14 inchi din lume, ce au o gamă completă de porturi I/O. Cele mai recente modele ZenBook oferă două dimensiuni de ecran. Pentru cei care călătoresc frecvent există ultra-ușorul ZenBook 13 cu o greutate de 1,07 kg, iar pentru cei care preferă un ecran mai mare, există ZenBook 14 (UX425). Ambele modele sunt proiectate pentru portabilitate fără efort, având o carcasă integral metalică ce nu este mai groasă de 13,9 mm. ZenBook 13 și 14 sunt, de asemenea, incredibil de eficiente având o autonomie uimitoare de până la 22 de ore la o singură încărcare.

Asus ZenBookFoto: Asus

ZenBook 13 și ZenBook 14 redefinesc ceea ce este posibil într-un laptop ultra-subțire: acestea sunt cele mai subțiri laptopuri din clasa lor, ce oferă capacități I/O fără compromis. Ambele laptopuri au numai 13,9 mm în grosime, dar în mod unic pentru dimensiunea lor, includ porturi HDMI și USB Type-A, două porturi USB-C Thunderbolt 3 și un cititor de carduri microSD pentru transferul ușor al datelor mobile

Cele două porturi USB-C Thunderbolt 3 - împreună cu conectorii reversibili - suportă încărcarea rapidă, până la două ecrane 4K UHD externe pentru extinderea spațiului de lucru și până la 40 Gbps pentru transferuri ultra-rapide de date. ZenBook 13 și ZenBook 14 au ecrane NanoEdge pe patru laturi, luminoase și clare, cu rame subțiri ce creează un raport ecran/corp de 90% pentru o experiență de vizualizare mai captivantă.

Toate modelele sunt dotate, de asemenea, cu un nou design ergonomic al tastaturii, care crește dimensiunea pentru o experiență de tastare mai confortabilă. De asemenea, creează spațiul necesar pentru un set suplimentar de taste funcționale utile în partea dreaptă a tastaturii. Pentru un confort maxim de tastare, balamaua ErgoLift, prelucrată cu precizie, înclină automat tastatura la unghiul optim de tastare atunci când capacul este deschis. Această acțiune creează spațiu sub laptop pentru un flux de aer suplimentar.

Laptopurile au, de asemenea, unele dintre cele mai rapide unități de stocare solid-state disponibile, având SSD-uri de până la 2 TB PCIe 3.0 x4 pentru a asigura timpi de inițializare mai rapizi și încărcarea aproape instantanee a aplicațiilor. Având cel mai recent standard WiFi 6 (802.11ax), utilizatorii se pot bucura de viteze wireless ce sunt cu până la 3 ori mai rapide ca WiFi 5, au de 4 ori mai multă capacitate de rețea și o latență cu până la 75% mai scăzută. Indiferent dacă utilizatorul lucrează, creează sau pur și simplu se bucură de divertisment, noile ZenBook 13 și ZenBook 14 realizează totul fără efort.