Igienă și dezinfectare în doar câteva clipe, asta ne dorim cu toții în propria locuință de când pandemia ne-a schimbat prioritățile. Noțiuni precum „antibacterian” sau „dezinfectant” au devenit cuvinte de legătură, iar curățenia casei ocupă primele locuri în topul celor mai importante activități. Puțini își dau seama, însă, că cea mai mare suprafață ce necesită o igienizare constantă se află chiar sub picioarele lor. Încă din momentul în care intrăm în casă putem transporta pe tălpile încălțămintei bacterii și murdărie, ce trebuie eliminate cât mai repede.

Mopul electric de la KarcherFoto: Karcher

Și niciun produs nu poate face acest lucru mai ușor, rapid și chiar plăcut decât inovația Karcher: noul mop electric FC 3. Considerat produsul de curățenie ce face mopul clasic inutil, FC 3 vă garantează că podelele casei pot fi cu adevărat curăţate în mod igienic şi că puteți face asta incredibil de repede, ne pierzând timp, efort şi nici chiar multă apă.

Podele WOW cât ai spune Kärcher

Datorită tehnologiilor încorporate în mopul electric, în doar câteva minute aveți o podea curățată la sigur, pentru că rolele vor furniza permanent o peliculă de soluție curată, în timp ce murdăria este absorbită și depozitată în rezervorul special! Și tot datorită tehnologiei cu role Kärcher, podelele se usucă în doar 2 minute. Nu există o soluție mai rapidă!

Iar datorită vitezei de rotație a rolelor, ce ajunge la 500 de rotații pe minut, obțineți o performanță de curățenie imposibil de egalat de un echipament neautomatizat de curățare a podelelor. Adică mopul obișnuit, pe care îl știm cu toții.

Dar ce mai înseamnă asta? Nu doar timp economisit, ci și o eficiență cu 20% mai mare când vine vorba de întreg procesul de curățare și colectare a murdăriei, inclusiv în cele mai încăpățânate margini. Apropo de acestea, capătul pivotant al mopului electric Kärcher poate ajunge cu ușurință oriunde, inclusiv sub mobilier, spre deosebire de un mop clasic, mult mai greu de utilizat din acest punct de vedere.

Practic, tot ceea ce v-ar ocupa chiar și jumătate de oră, dacă luăm în calcul timpul de uscare al podelei, se reduce acum la doar 10 minute. Iar procesul de eliminare a murdăriei este perfect igienic, deoarece trebuie doar să scoateți rezervorul dedicat și să aruncați apa murdară. Nu mai pierdeți timp nici cu stoarcerea mopului, deoarece rolele FC 3 pot fi curățate în mașina de spălat rufe, la un program de până la 60 de grade Celsius.

Comparați cu următorul scenariu - umplerea găleții cu apă, adăugarea soluțiilor pentru curățenie, înmuierea mopului și curățarea efectivă și este evident de ce inovațiile pe care mopul electric Kärcher FC 3 le aduce sunt neprețuite când vine vorba despre podele perfect curățate și igienizate.

Economie și nu doar de timp

Tot datorită acestor inovații, mopul electric FC 3 are nevoie de mai puțin de 10% din cantitatea de apă, comparativ cu un mop clasic. Cu doar 0,4 litri puteți curăța până la 60 de metri pătrați de podele, adică mai mult decât un apartament standard de două camere. Și, în același timp, igieniza, pentru că în rezervor puteți adăuga și substanțe dezinfectante și antibacteriene.

Așadar, puteți lăsa la ușă grija că veți aduce în casă bacterii sau virusuri, mai ales că, datorită profilului extrem de subțire, FC 3 poate fi amplasat oriunde în casă, astfel că, odată intrați în locuință, este suficient să:

1. luați repede mopul depozitat după o ușă sau în debara,

2. să îi umpleți rezervorul cu apă și detergent

3. și să apăsați butonul de start, moment în care rolele încep să se umezească și gata, mopul s-a pornit la treabă!

"Tehnologia modernă ce ne ajută în timpul curățeniei susține nevoia oamenilor de ordine și curățenie"

În altă ordine de idei, psihologul german Dr. Brigitte Bösenkopf susține că tehnologia care ne ajută să facem curat sprijină dorința umană de ordine și curățenie. Și chiar în această viață haotică pe care o avem în fiecare zi, tehnologia se dovedește a fi o binecuvântare pentru mulți dintre noi. Ajută la economisirea de timp și, în general, ne ajută să obținem rezultate mai bune decât în cazul procedeelor tradiționale de curățenie. Așadar, chiar și oamenii stresați, cu puțin timp la dispoziție, se pot bucura de efectul liniștitor al curățeniei și ordinii din casă. Și nu trebuie să uităm că, atunci când folosim tehnologia, ne putem distra.

Vino în magazinele Kärcher din România să vezi cu ochii tăi cum se curăță cu adevărat igienic și sigur podelele, să primești consultanță și sfaturi de curățenie pentru casa ta sau intră pe www.karcher.ro, ca să afli și mai multe detalii despre cum îți primești banii înapoi dacă nu te vei convinge de noua revoluție în materie de curățenie: https://www.kaercher.com/ro/servicii/asistenta/retea-karcher-center.html​.