Sincronizează-ți rimul inimii” este o nouă campanie lansată de Huawei și este disponibilă până pe 21 februarie. Ai până la 50% reducere la dispozitivele aflate în ofertă și poți face un cadou smart persoanelor iubite sau chiar ție. Produsele care beneficiază de reduceri de până la 50% în această campanie sunt smartwatch-urile HUAWEI Watch GT2 Pro, HUAWEI Watch GT2, HUAWEI WATCH FIT, HUAWEI Band 4, HUAWEI Band 4 Pro și căștile wireless HUAWEI FreeBuds Pro.

DragobeteFoto: Huawei Consumer BG

Și asta nu este tot. HUAWEI AppGallery vine în întâmpinarea ta cu cele mai tari aplicații ale momentului, numai bune pentru a transforma ziua de Dragobete - și nu numai - într- una perfectă alături de persoana iubită, familie sau prieteni.

Gadgeturi de care nu te poți lipsi

Prin ce se remarcă dispozitivele de care te poți bucura în această perioadă cu un discount semnificativ? Te invităm să citești rândurile de mai jos și să îți alegi preferatul.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro dispune de cea mai avansată funcție de urmărire a ritmului cardiac, datorită tehnologiei actualizate HUAWEI TruSeen 4.0+. Acesta are un design robust și premium, și dispune de o tehnologie de monitorizare profesională a activităților sportive și de sănătate, fiind o alegere potrivită pentru o persoană activă.

HUAWEI WATCH GT 2 are o baterie cu o autonomie impresionantă de două săptămâni și poate urmări ritmul cardiac în timp real, 24 de ore pe zi. Acesta poate controla calitatea somnului, nivelul de stres și saturația de oxigen din sânge pentru a îmbunătăți cu succes starea mentală și nivelul de energie pe tot parcursul zilei.

HUAWEI WATCH FIT este primul smartwatch sport de la Huawei care prezintă un cadran dreptunghiular rotunjit. Dispune de un ecran AMOLED uimitor, de 1,64 inci, și este ideal pentru cei care vor să se mențină în formă. Cu o greutate de 21 grame și cu funcția de antrenor personal incorporată, ceasul este foarte confortabil și util pentru numeroase activități sportive.

HUAWEI Band 4 Pro dispune de GPS integrat, fiind un ghid de antrenament și instrumental ideal pentru monitorizarea stării de sănătate.

HUAWEI Band 4 este asistentul personal de la încheietura mâinii care oferă antrenamente variate, dar și posibilitatea afișării rezultatelor în mod detaliat pentru ca tu să îți analizezi și să îți setezi noi performanțe în fiecare zi.

HUAWEI FreeBuds Pro sunt primele căști wireless stereo (TWS) din lume care suportă anularea dinamică inteligentă a zgomotului. Noile căști TWS identifică în mod inteligent tipul de zgomot ambiental în funcție de împrejurimile imediate ale utilizatorului și comută între trei profiluri - General, Cosy și Ultimate - pentru a oferi performanțe optime de anulare a zgomotului.

Top 4 aplicații pentru a sărbători luna iubirii așa cum se cuvine

Nu este ușor să organizezi ziua perfectă de Dragobete, dar Huawei îți vine în ajutor cu top 4 aplicații care te pot ajuta să organizezi o seară perfectă alături de persoanele dragi.

Beez

Alegerea cadoului perfect pentru persoana dragă poate fi o sarcină dificilă. Alături de HUAWEI AppGallery însă, totul devine mai simplu. Descarcă rapid aplicația Beez din AppGallery de pe orice smartphone cu Android și ai acces instant la o gamă de produse variate din magazinele tale preferate.

Ori de câte ori efectuezi o achiziție de la unul dintre magazine folosind contul Beez, comerciantul îți oferă un procent din suma care a fost plătită sub formă de rambursare care va fi depusă direct în contul tău Beez, pentru cumpăraturi ulterioare.

Petal Search

Nu știi ce restaurant să alegi pentru o seară perfectă în doi? Cu Petal Search poți căuta cele mai în vogă restaurante din orașul tău sau din apropiere printr-o căutare rapidă. Instrumentul de căutare Petal Search, disponibil în HUAWEI AppGallery, îți oferă o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului.

HUAWEI AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.

Tip&Trick: Plimbați-vă până la restaurantul câștigător. Cu ajutorul HUAWEI WATCH GT 2 și HUAWEI WATCH GT 2 Pro, vă puteți analiza atent progresul, alături de alte date relevante, precum ritmul cardiac, respirația sau nivelul saturației de oxigen din sânge.

Bolt

Ai făcut rezervare la restaurant însă acum trebuie să rezolvi si problema transportului, în cazul în care nu reușiți să ajungeți la timp dacă mergeți pe jos? Nimic mai simplu! Cu aplicația Bolt, poți comanda o mașină pentru a ajunge rapid la restaurantul preferat. Este necesară simpla atingere a butonului pentru a solicita o mașină.

Tip&Trick: În drum spre restaurant, dedică-i persoanei apropiate o melodie și invit-o să o asculte în căștile HUAWEI FreeBuds Pro. Cu tehnologia de anulare a zgomotului din jur, declarația ta muzicală nu va fi întreruptă niciun moment.

Deezer

Cum o seară perfectă nu se poate încheia fără muzică bună, avem aplicația potrivită pentru tine. Cu aplicația Deezer, îți poți surprinde persoana iubită cu un playlist special. Aplicația vine cu peste 56 de milioane de melodii, liste de redare și podcast-uri, plus recomandări personalizate. Deezer este partenerul tău gratuit de muzică.

Tip&Trick: HUAWEI FreeBuds Pro te ajută să te bucuri de control inteligent prin mișcări simple și intuitive. Atinge o dată pentru a porni sau opri muzica, de două ori pentru piesa următoare și de trei ori pentru piesa anterioară. În plus, prin simpla glisare sus-jos, poți alege volumul cel mai potrivit pentru a te bucura din plin de piesele voastre preferate.

Magazinul HUAWEI AppGallery, echipat cu cele mai populare aplicații

AppGallery conține peste 2.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBrd și George România.

Rămâi conectat la universul HUAWEI AppGallery pe pagina de Facebook dedicată - unde te așteaptă o mulțime de surprize - noi nume de aplicații care se alătură constant magazinului virtual, campanii speciale și concursuri cu premii atractive.

Articol susținut de HUAWEI Consumer BG