​Peste 65% dintre cumpărăturile online din România se fac direct de pe mobil*. Dacă românii preferă mobilul, de ce n-ar fi la fel de simplu să-și comande un card de cumpărături direct de pe smartphone?

Cardul de credit Orange MoneyFoto: Orange

Cardul de credit Orange Money cu beneficii flexibile pentru clienți poate fi obținut 100% digital, direct din aplicația mobilă. Verificarea datelor, aprobarea liniei de credit și semnarea documentelor se fac pe smartphone. După obținerea aprobării digitale, cardul de credit virtual se emite instant in aplicatia Orange Money și clienții îl pot folosi imediat pentru cumpărături online sau plăți cu ceasul ori cu telefonul.

Noul card de credit Orange Money oferă tuturor utilizatorilor avantaje exclusive pentru plățile în ecosistemul Orange România:

  • 3% bani înapoi instant în contul digital Orange Money la orice plată cu cardul de credit în magazinele Orange sau pe orange.ro, în limita a 100 de lei/tranzacție.
  • 12 rate fără dobândă pentru plățile la Orange în valoare de minimum 300 de lei/tranzacție.
  • Extra puncte Orange Thank You - câte un punct pentru fiecare tranzacție cu cardul de credit

În plus față de avantajele oferite pentru plățile la Orange, cardul de credit Orange Money pune la dispoziția clienților pachete cu beneficii extra care pot fi accesate în funcție de nevoile de plată și stilul de viață al acestora. Pachetele pot fi activate, dezactivate sau reactivate oricând pe perioada valabilității cardului de credit:

  • Pachetul Extra Save aduce clienților 7% bani înapoi instant în cont pentru plățile la orice supermarket, în țară sau în străinătate, în limita a 50 lei/lună.
  • Pachetul Extra Travel aduce clienților 7% bani înapoi instant în cont pentru plata cheltuielilor de călătorie în țară sau în străinătate (bilete de avion, tren, feribot, rent-a-car, cazare, etc.) în limita a maximum 100 lei/lună; asigurare gratuită de călătorie pentru deținătorul cardului și membrii familiei și 50% reducere la comisionul de conversie valutară pentru plățile în străinătate.

Comisionul de administrare este de 20 de lei/lună în cazul pachetului Extra Save și 30 de lei/lună pentru pachetului Extra Travel și se percepe lunar, la aceeași dată la care a fost activat, doar pentru perioada valabilității acestuia.

Pentru a obține un card de credit Orange Money 100% digital, clienții care dețin un număr de telefon mobil în rețeaua Orange vor trece prin câțiva pași simpli:

  • Solicitarea cardului de credit direct din aplicația mobile Orange Money. Aplicația Orange Money este disponibilă în App Store sau Google Play.
  • Pentru verificarea datelor, intră într-o conferință video cu un agent, ce durează aproximativ 3 minute, în care li se va solicita prezentarea buletinului, care va fi scanat virtual, și realizarea unei fotografii portret (selfie).
  • Pentru analiza profilului financiar, clientii vor semna digital acordurile de interogare a datelor in bazele ANAF și ale Biroului de Credit și vor primi rapid răspuns la solicitare
  • Își aleg valoarea creditului în limita aprobată
  • Contractul pentru emiterea și utilizarea cardului de credit se semnează electronic calificat.

La finalul procesului, cardul de credit virtual este emis instant în aplicația Orange Money și poate fi utilizat imediat pentru plăți online sau pentru plăți mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Mai multe detalii despre cardul de credit Orange Money, aici.

*Raport GPeC e-commerce România 2020

Articol susținut de Orange Money