Sezonul estival 2021 este la start! Restaurantul Anika by the Sea și-a redeschis porțile începând cu acest week-end marcînd o dublă sărbătoare: Paștele și ziua de 1 mai- prima minivacanță a verii 2021! Anika by the Sea - situat pe plaja Copahavana din Olimp la Hacienda de Mare va sta la dispoziția clienților pe toată perioada sezonului estival, dar și pentru restul anului.

Restaurantul Anika by the SeaFoto: Anika by the Sea

Restaurantul este un proiect gastronomic curatoriat de Chef Alexandru Dumitru - câștigător al premiului Chef of the Year 2019 în cadrul Galei Gault&Millau 2019, al premiului Terroir în cadrul Galei Gault&Millau 2018 - o recunoaștere a preocupării sale de a colabora cu producătorii locali.

Meniul Anika by the Sea are un format a la carte și este creat în jurul ingredientelor specifice meniurilor mediteraneene: icre de știucă, calamari, calcan, midii, caracatiță.

Cunoscut pentru folosirea ingredientelor de top, de sezon, Chef Alexandru Dumitru a creat un meniu ce impresionează prin simplitate și subtilitate; regăsim în meniu preparate precum salata de icre de stiucă, midii de Marea Neagră cu sos de unt și verdețuri, calamari la jar umpluți cu roșii, feta și capere, creveți a la plancha.

Rezervările se pot face la numarul de telefon 0734 897 927.