​Cu mii de furnizori de servicii și peste 800 de meserii și servicii diferite, aplicația este gratuită pentru toți clienții.

InstalatorFoto: Wilio

Un nou mod revoluționar de a obține servicii de calitate pentru casa, construcția sau grădina dumneavoastră - Wilio este o platformă comună, care vă va ajuta să găsiți rapid specialiști gata să vă ajute cu aproape orice - curățarea, repararea sau întreținerea casei dumneavoastră, chiar și construirea unei case noi.

Peste 800 de categorii de servicii și mii de furnizori de servicii

Fie că trebuie să reparați un acoperiș, să construiți un perete din gips-carton, să renovați o bucătărie sau să vă zugrăviți apartamentul - toate acestea pot fi găsite într-o singură aplicație. Platforma este deschisă clienților obișnuiți, dar și furnizorilor, meșterilor independenți și companiilor mici care doresc să ofere serviciile lor. Cei care caută oportunități pentru muncă suplimentară pot folosi, de asemenea, wilio.ro.

Utilizarea aplicației este ușoară. Răspundeți la doar câteva întrebări rapide, alegeți o locație, ora și serviciul de care aveți nevoie. Solicitarea dumneavoastră va fi trimisă imediat tuturor furnizorilor disponibili în apropiere care îndeplinesc condițiile cererii dumneavoastră.

Veți primi primele răspunsuri cu oferte cam într-o oră. Apoi îl alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Odată ce furnizorul de servicii finalizează lucrarea, puteți evalua serviciul său pentru a ajuta alți clienți. Datorită recenziilor altor persoane, și dumneavoastră puteți decide asupra unei oferte specifice.

Noua aplicație Wilio este disponibilă utilizatorilor de dispozitive Android și iOS și poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și App Store. Este disponibilă și o interfață web receptivă.

Poate fi dificil să găsești un meșter, un tehnician sau un zidar de încredere. Clienții se bazează adesea pe sfaturi de la membrii familiei sau colegi, sau caută furnizori pe Internet. Meșterii buni sunt adesea rezervați cu luni în avans. Și chiar dacă nu există nicio grabă pentru a face treaba rapid, obținerea de oferte de la mai mulți furnizori de servicii necesită o mulțime de apeluri telefonice și e-mailuri. Folosind aplicația Wilio, majoritatea oamenilor vor primi mai multe răspunsuri sau chiar estimări de costuri de la profesioniștii din zona lor, cam într-o oră.

Un alt beneficiu pentru clienți este faptul că Wilio verifică identitatea tuturor furnizorilor de servicii pentru a-și proteja clienții și monitorizează furnizorii de servicii pentru a asigura calitatea serviciilor furnizate.

În afară de avantajul evident pentru clienți, Wilio ajută meșterii independenți și companiile să găsească noi clienți. Wilio, ca platformă comună, are potențialul de a deveni o revoluție în modul în care clienții își rezervă serviciile pentru casele lor, nu numai în România.

Aplicația în cifre

  • În până la 70% din cazuri, prima ofertă va sosi într-o oră.
  • Aplicația va satisface până la 96% din toate cererile.
  • 4.25 a fost evaluarea medie a aplicației.