​​Dovedind de nenumărate ori că este o companie ghidată de căutarea următoarei inovații, ASUS a reusit să împingă standardele din domeniu cu fiecare nouă generație de produse. La împlinirea a 10 ani de la lansarea primului model ZenBook UX21, ASUS organizează un concursce aduce unui norocos câștigător un laptop de ultimă generație ZenBook Duo 14 UX482. Condițiile de participare sunt foarte simple: trebuie doar să răspunzi la 2 întrebări legate de laptopurile ZenBook. Concursul este activ până pe 15 iulie, așa că grăbește-te să te înscrii!

Concurs aniversar la 10 ani de ASUS ZenBook: inovație continuă care inspirăFoto: Asus

În ADN-ul ASUS este înscrisă dintotdeauna excelența. Iar dovezile sunt nenumărate, mai ales când vorbim despre reușitele pe care compania le face în spațiul cosmic. 2 computere ASUS au făcut istorie pe nava spațială MIR, într-o misiune de 600 de zile! Pentru astronauți este vital să se poată baza pe echipamente, să nu aibă erori și defecțiuni.

Prin urmare, nu este de mirare că ASUS susține aniversarea a 40 de ani de la primul zbor în spațiul cosmic al unui român: Dumitru-Dorin Prunariu.

Anul 2021 marchează o aniversare și pentru ASUS: se împlinesc 10 ani de la debutul modelului UX21, un laptop care a revoluționat conceptul de ultrabook, oferind o imagine a ceea ce este posibil dacă dai frâu liber imaginației.

Modelele care au urmat sunt poate cel mai bun exemplu de evoluție constantă prin inovație, păstrând în același timp neschimbat nucleul central, ideile filosofiei Zen, cea care a stat la baza dezvoltării acestei linii de produse și anume pace, echilibru, precizie și focus pe detalii.

Aceste idei nu lipsesc nici din modelele nou lansate, definite de linii de design moderne, detalii subtile, dar puternice, materiale premium și bineînțeles iconicul capac pe care sunt imprimate o serie de cercuri concentrice, ca o undă ce se plimbă pe suprafața apei, o aluzie la conceptele Zen de gândire infinită și evoluție prin perfecționare.

Varietate de materiale premium, pe care îți face plăcere să le atingi

Un simplu pas în urmă este de ajuns pentru a observa schimbările din fiecare generație ZenBook, modelele noi reușind să continue din punctul unde a rămas generația anterioară. Corpul metalic al lui UX21, pionierul revoluției ZenBook a fost înlocuit de o fuziune perfectă dintre sticlă și metal pe UX301, însă nu a fost de ajuns. UX390 a subțiat până la un nivel aproape ridicol talia carcasei, iar UX370 a arătat că este posibil să construiești un laptop convertibil extrem de subțire.

Nu doar forma ZenBook a evoluat în toți acești 10 ani, ci și varietatea materialelor și finisajelor, acompaniate de detalii fine, carcasa foarte portabile, dar rezistente și materiale exclusive, precum pielea veritabilă italiană cusută manual de pe ASUS ZenBook Edition 30, un model aniversar semnalizat de o emblemă specială, suflată cu aur trandafiriu.

Toate acestea realizări au fost posibile pentru că inginerii ASUS erau deja obișnuiți să lucreze cu astfel de materiale inovatoare, utilizate și în alte produse ASUS, precum U Bamboo, primul laptop care a reușit să integreze într-un mod sustenabil elemente de lemn de bambus în carcasa sa, un succes al inițiativei Green ASUS.

Modelele noi ZenBook în 2021

Întreaga serie de modele ASUS ZenBook din 2021 rămâne dedicată misiunii ASUS, continuând pasiunea pentru inovație cu optimizări care îmbunătățesc ergonomia în timpul utilizării și oferă un nou nivel de performanță. ErgoLift este o balama cu construcție specială, având rol de reglare a tastaturii în timp ce tastezi, permițând componentelor să ”respire” mai bine și oferind un boost la capitolul calitate audio. ErgoLift se găsește pe toate modelele din 2021, inclusiv pe ZenBook 13 UX325, un mix perfect între performanță, calitate și accesibilitate.

Pe gama de modele cu două ecrane, tehnologia ScreenPad Plus a evoluat, tranziția conținutului între cele două ecrane fiind acum și mai intuitivă și mai rapidă, datorită aplicației software ScreenXpert 2, care reușește să optimizeze fluxurile de lucru. Astfel, ZenBook Pro Duo 15 OLED UX582 este un companion de încredere pentru drumurile lungi, foarte puternic și elegant.

Majoritatea modelelor ZenBook de anul acesta beneficiază de ecrane cu tehnologie OLED care pe lângă emisia foarte scăzută de lumină albastră, dăunătoare sănătății, oferă culori extraordinar de realiste și un contrast aprape infinit. Împreună cu flexibilitatea unui model convertibil precum ZenBook Flip 13 OLED UX363, felurile în care poți folosi un astfel de portabil sunt limitate doar de imaginație.

ZenBook Duo 14 UX482: tehnologia în sprijinul creativității

Dacă vrei să vezi cum arată tehnologia viitorului, modelele seriei ASUS ZenBook îți arată foarte clar cum este posibilă mobilitatea fără compromisuri, acesta fiind un obiectiv obligatoriu la proiectarea oricărui model ZenBook. Nu lipsesc însă designul inteligent, inovația și precizia inginerească, părți esențiale din ADN-ului ZenBook.

Modelul ZenBook Duo 14 UX482 este un companion de nădejde de care te vei îndrăgosti la prima vedere, oferind un sistem cu două ecrane inteligente, cel secundar fiind acum capabil să își ajusteze automat gradul de înclinare până la 7 grade pentru a fi mai ușor accesibil și lizibil.

ZenBook Duo 14 UX482 inspiră încredere din orice unghi și este un laptop care face posibile beneficiile tehnologiei de ultimă generație fără niciun fel de compromisuri datorită sistemului de răcire eficient AAS Plus cu două ventilatoare ce reușește să optimizeze fluxul de aer cu 49 de procente.

Dacă ești interesat de un nou laptop, îți recomandăm să arunci un ochi pe oferte de pe eShop oficial ASUS.