Te-ai gândit cum ar fi să ieși în locurile tale preferate din București, să te bucuri de momente de răsfăț la salon, să te distrezi cu prietenii la o sesiune de karting sau să îți planifici vizitele medicale și în același timp să beneficiezi de reduceri substanțiale? Acum poți face asta, simplu și rapid, direct din telefonul mobil.

Descarcă aplicația iSaveFoto: iSave

Descarcă aplicația iSave din App Store sau Playstore și poți beneficia de reduceri importante la peste 250 de localuri și servicii din București și Ilfov, fie că vorbim de restaurante, pub-uri, saloane de înfrumusețare, săli de fitness, clinici medicale, activități de tip lasertag, karting, squash, escape rooms sau saloane de tatuaje.

Cu ajutorul aplicației iSave, poți beneficia, în medie, de reduceri de 30% față de prețurile de listă. Astfel, la o notă de plată, pentru tine și încă o persoană, în valoare de 150 RON, emisă într-un restaurant partener, poți economisi 37 de RON. Dacă optezi pentru o sesiune de vopsit și coafat la unul dintre partenerii iSave, la o sumă totală de 300 RON, poți economisi minimum 75 RON.

De altfel, toți utilizatorii noi care își creează un profil până la data de 8 august, vor primi direct în contul din aplicație 30 de RON pentru a putea testa pe deplin iSave și avantajele sale.

Pe lângă toți cei 250 de parteneri deja disponibili în cadrul aplicației, printre care se numără Trattoria il Calcio, Nikos Greek Taverna, Rouge Nail Bar, Terapie Pentru Mișcare, Museum of Senses, Vmax Karting, The Harp, Qmarttinez, DentalAria, Dentics Team și Grand Café VanGogh, în curând vei putea găsi o locație din orice domeniu ai avea nevoie, întrucât aplicația va oferi reduceri și în categoriile de mobilier, servicii auto, retail și multe altele.

Cum funcționează aplicația iSave?

Pașii pentru a beneficia de reducerile de până la câteva sute de lei la locurile tale preferat din București sunt simpli:

1. Descarcă aplicația iSave din AppStore sau Google Play.

2. Alege una dintre cele două variante de abonament: 25 RON lunar sau 120 RON pentru 6 luni. Costul abonamentului lunar poate fi amortizat la o singură ieșire în oraș. Indiferent de abonamentul ales, prima lună de utilizare a aplicației este gratuită, cu posibilitatea de a anula oricând în această perioadă de test, fără costuri.

3. Acum poți merge în orice locație parteneră pentru a beneficia de serviciile dorite. Este necesar să faci top-up în portofelul din aplicație cu o sumă care să acopere produsele/serviciile pe care le folosești, iar la final menționezi faptul că dorești să plătești prin iSave, scanezi codul QR din locație și introduci suma de plată totală la care, în mod automat, este aplicată reducerea oferită de către partener.

Plata se va face doar prin aplicatia iSave și bonul fiscal va fi oferit de către locația parteneră cu suma plătită prin aplicație.

Simplu, nu?

Descarcă aplicația și câștigă un iPhone 12

Descarcă aplicația iSave, creează-ți un profil până la data de 8 august și vei primi direct în portofelul digital 30 de RON pentru a putea testa pe deplin aplicația și avantajele sale. În plus, utilizează aplicația în locurile tale preferate și poți câștiga un iPhone 12! Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe pagina de Instagram iSave!