Cum ar fi să îți poți plăti toate facturile lunare într-un singur loc, din doar câteva click-uri, oriunde te-ai afla? Dar cum ar fi să ai și toate facturile la îndemână, într-un singur cont, totul 100% sigur și gratuit?

Plata facturilor prin aplicația PayPointFoto: PayPoint

Cu aplicația pentru smartphone PayPoint este posibil: iată de ce plata facturilor lunare pentru întreaga familie va deveni infinit mai ușoară!

Un serviciu accesibil și 100% gratuit

PayPoint este singura aplicație pentru plata facturilor 100% gratuită, prin care poți achita un număr nelimitat de facturi atât pentru tine, cât și pentru familia ta, indiferent de numărul de furnizori aleși. În plus, nu ai niciun cost ascuns sau comision suplimentar de plătit. Pentru a te bucura de acces instant la toți furnizorii integrați, dar și de restul avantajelor, nu trebuie decât să descarci aplicația pe telefonul tău mobil și să îți creezi un cont.

Mai mult, utilizatorii au acces nelimitat la toate serviciile implementate ulterior în aplicație. În același timp, oricine folosește aplicația poate cere integrarea unor funcționalități sau furnizori noi, fără costuri suplimentare.

Plăți în siguranță

Dacă îți faci griji în privința siguranței plăților, este bine de știut că procesul de plată a facturilor în aplicația PayPoint este mereu sigur și transparent, exact ca plata facturii la ghișeu, deoarece PayPoint a încheiat contracte de parteneriat cu toți furnizorii integrați în aplicație.

Prin urmare, beneficiezi de 136 de servicii oferite de cei 129 de furnizori integrați în aplicație: achiți online și fără griji facturile la electricitate, gaze naturale, apă, internet sau cablu, îți plătești ratele creditului sau îți reîncarci cartela. Mai mult, în aplicația PayPoint poți achiziționa și vouchere preplătite Paysafecard, pe care le poți folosi ca alternativă la plățile online clasice, în cadrul unor site-uri partener.

Plata facturilor se face în deplină siguranță, iar datele tale personale sunt 100% protejate, deoarece aplicația PayPoint folosește ultimele tehnologii de securitate.

Mai mult timp pentru tine

Cu aplicația PayPoint este simplu să achiți facturile: din doar câteva click-uri, uiți de grija plăților pentru o lună întreagă. Pentru și mai multă eficiență, ai la îndemână serviciul de plată cumulată și poți achita toate facturile într-o singură tranzacție. Mai mult, dacă îți setezi pentru fiecare factură data scadentă, PayPoint îți va trimite notificări atunci când se apropie termenul de plată, pentru ca tu să le achiți în timp util, fără a mai pierde timp prețios.

Câștigă și tu timp la plata facturilor: descarcă aplicațiaPayPoint din Google Play sau Apple Store.