Trandafirii sunt de departe cele mai populare flori din întreaga lume. Pot fi dăruiți oricărei persoane din viața noastră, indiferent de ocazie. Este important însă să ții cont de culoarea acestora dacă nu vrei să transmiți mesajul greșit.

Buchete de trandafiriFoto: Velvet Flower Shop

Dacă ești în căutarea unor buchete trandafiri află mai întâi care este semnificația trandafirilor, în funcție de culori, dar și cui îi poți oferi pentru a transmite mesajul corect.

Roșu - Trandafirii roșii sunt considerați simbolul iubirii și al pasiunii. Tocmai de aceea pot fi dăruiți persoanei iubite, indiferent că este vorba despre persoana pe care abia ai întâlnit-o, dar pe care vrei să o cucerești, de logodnică sau de soție.

Galben - Trandafirii galbeni simbolizează gelozia în cuplu, dar mai sunt și simbolul prieteniei. Prin urmare pot fi dăruiți fără probleme celei mai bune prietene, însă nu trebuie dăruiți niciodată partenerei de cuplu.

Roz - Trandafirii roz sunt simbolul feminității, dar și ai recunoștinței. Acestia pot fi oferiți în semn de apreciere pentru o persoană dragă din viața ta. De asemenea, trandafirii roz deschis sunt cadoul perfect pentru aniversarea unui copil.

Alb - Trandafirii albi simbolizează puritatea și inocența. Nu este de mirare că sunt cele mai cerute flori când vine vorba despre organizarea unei nunți. Cu toate acestea trandafirii albi pot fi oferiți iubitei, fiicei, dar și altei persoane dragi din viața ta.

Portocaliu - Trandafirii portocalii reprezintă energia și pofta de viață, dar și aprecierea. Sunt ideali pentru a fi dăruiți mamei, bunicii sau unei alte persoane din familie pe care o apreciezi.

Somon - Trandafirii care au culoarea somonului simbolizeaza empatia și grija. Sunt ideali pentru a fi oferiți unei persoane care trece prin momente mai dificile din viața.

Albastru - Trandafirii albaștri simbolizează misterul, imposibilul și unicitatea. Pentru ca nu există în mod natural, acești trandafiri sunt rari, dar foarte apreciați. Este bine ca aceștia să fie oferiți în combinație cu alți trandafiri, pentru un contrast mai mare de culori.

Velvet Flower Shop buchete și aranjamente cu trandafiri, pentru orice evenimente

Indiferent dacă ești în căutarea unui buchet de flori sau al unui aranjament floral de excepție care să conțină trandafiri, pe Velvet Flower Shop vei găsi întotdeauna ceea ce îți dorești. Echipa Velvet Flower Shop pune pasiune în ceea ce face creând cele mai frumoase buchete și aranjamente florale pe care tu să le poți oferi unei persoane speciale din viața ta, îndiferent de ocazie.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul velvetflowershop.ro și să comanzi buchetul sau aranjamentul dorit. Apoi, un curier il va livra în 3-4 ore de la data comenzii, la adresa dorită din București și împrejurimi.

În plus, Velvet Flower Shop se ocupă și de organizări evenimente. Fie că este vorba despre un botez, o nuntă sau un eveniment privat, ori din contră, despre un eveniment business sau o petrecere corporate, floriștii creează aranjamente speciale, ținând cont de preferințele clienților. Iar pentru a crea aranjamente unice, pe care toată lumea să și le amintească cu drag, floriștii Velvet Flower Shop combină florile cu plante, fructe si elemente decoative astfel încât atmosfera rezultată să fie una unică. ​