În magazinele de aplicații ale diverselor telefoane există sute de mii de aplicații, poate milioane, dar realist, un utilizator obișnuit va folosi sub 100 și în mod constant poate până în 50. Dar câte aplicații crezi că ar trebui să aibă un astfel de magazin?

Noul telefon HUAWEI nova 9Foto: Huawei Consumer BG

Evident că la nivel psihic, ai fi tentant să răspunzi la întrebare că un magazin de aplicații ar trebui să conțină toate aplicațiile posibile și disponibile acum pe piață. Dar realist, chiar ai nevoie de toate? Eu, spre exemplu, nu am instalate mai mult de 50 de apps, dintre care cred că doar vreo 15 folosesc în mod constant. Nu simt nevoia de a avea mai multe aplicații, chiar dacă am acces la cam toate, însă este important să știi că poți avea acces oricând la toate aplicațiile pe care ți le dorești.

Peste 140.000 de aplicații sunt de ajuns? În cazul magazinului AppGallery, nu

Huawei Consumer BG este preocupat de dezvoltarea unor produse și servicii cât mai inovatoare pentru toți iubitorii de tehnologie. Astfel, compania a lansat pe piață, în urmă cu câțiva ani, propriul magazin oficial de aplicații - AppGallery, pentru consumatorii din 170 de țări, care pune accentul pe furnizarea cât mai multor aplicații, astfel încât fiecare utilizator să poată găsi exact ceea ce își dorește. Până în prezent, AppGallery a ajuns la un număr de peste 143.000 de aplicații care funcționează pe Huawei Mobile Services (HMS).

În România, pe noul telefon nova 9 lansat ieri, ca și pe orice alt telefon HSM, sunt disponibile peste 2.500 aplicații locale, iar numărul de utilizatori depășește 2.5 milioane. Cele mai cunoscute și îndrăgite aplicații mobile precum WhatsApp, Facebook, Zoom sau Tiktok, dar și multe altele, pot fi descărcate cu ușurință pe telefoanele Huawei, respectiv și pe noul HUAWEI nova 9. Telefonul vine cu un design extraordinar de elegant și ultra-ușor, cameră foto puternică, performanțe de top și o lungă durată de viață a bateriei. Acestea fiind doar câteva dintre elementele care fac din noul HUAWEI nova 9 un dispozitiv excelent.

În plus, Huawei susține că printre cele mai căutate categorii de aplicații în România sunt cele de Social Media, cele de Banking, aplicațiile de shopping, dar și cele de gaming.

Online banking, shopping și Social Media

Acestea sunt, așadar, principalele aplicații pe care le caută și le instalează utilizatorii români. De altfel, pot spune că majoritatea aplicațiilor mele din telefon fac parte din aceste categorii, plus aplicațiile de ride sharing, categorie care poate fi găsită și în AppGallery, unde sunt prezente StarTaxi sau Bolt, de exemplu.

Huawei și-a concentrat atenția si asupra categoriei Banking, astfel încât să le ușureze utilizatorilor tranzacțiile de zi cu zi. Așadar, aceștia pot găsi în AppGallery principalele bănci din România: First Bank România, BCR, Banca Transilvania, Pago, BRD, 24Pay, George Banking, Raiffeisen Smart Mobile etc.

Chiar dacă ai impresia că o să folosești sute de aplicații și că vrei să ai acces la un univers de milioane de apps, realist, o să ajungi să folosești câteva zeci. Însă, AppGallery pune la dispoziție o varietate de aplicații, astfel încât fiecare dintre noi să-și găsească aplicațiile preferate.

Magazinul de aplicații AppGallery a avut o creștere constantă, cu peste 20% anual, iar în acest moment are peste 550 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar în 2020 descărcările totale din AppGallery au ajuns la 384,4 miliarde.

Aruncă un ochi în AppGallery să vezi care dintre cele peste 140.000 de aplicații ți se potrivesc

Tot din categoria Banking, aplicația zilei este George România. Aplicația poate fi găsită pe AppGllery, iar cu ajutorul ei, clienții sunt în contact cu banca 24/7. În plus, utilizatorii au acces la detaliile conturilor, pot efectua operațiuni bancare și pot primi informații bancare direct pe dispozitiv. Folosind serviciul de mobile banking, aceștia beneficiază de siguranță maximă prin cele mai avansate sisteme de securitate, dar și de mobilitatea de care au nevoie.

Articol susținut de Huawei Consumer BG