Oricare ar fi motivul, nu este întotdeauna posibil să vă vedeți prietenii și familia în timpul sărbătorilor. În ciuda distanței, există încă o mulțime de modalități prin care îi poți face să se simtă iubiți și apreciați în acest an. Dacă te întrebi „Ce aș putea să le cumpăr de Crăciun?”, nu poți greși cu un coș cadou festiv.

Coșuri cadou festive și delicioase pentru sărbătorile de iarnă mult așteptateFoto: giftidea.ro

Sigur, s-ar putea să nu fie prea încântați, dar există posibilitatea de a crea un coș pe placul lor sau să alegi unul din multele cosuri cadou, care cu siguranță este mai bun și totodată mai special decât un card cadou. În plus, cui nu-i place să desfacă o cutie plină cu bunătăți distractive? Pe lângă asta, există chiar și soluții pentru a evita contactul direct și a trimite cadouri prin curier. Gift Idea permite plata online a comenzilor de produse, prin intermediul cardului, urmând să fie livrate direct destinatarului cadoului.

Indiferent pentru cine faci cumpărături sau dacă cauți un coș cadou de ciocolată, un sortiment de brânzeturi sau un cadou care include vin, am adunat o mulțime de opțiuni grozave care îi vor face să se simtă speciali odată cu această sărbătoare.

Crăciunul este mereu pe primul plan, avem în cap idei de coșuri cadou, dar parcă niciodată nu găsești ceva pe placul tău. Sigur, s-ar putea să fie devreme, dar având în vedere întârzierile de livrare, nu doriți să luați nicio schimbare în considerare atunci când vine vorba de a oferi cadouri bine gândite, familiei și prietenilor de Crăciun. Un coș cadou este un cadou interesant de primit, deoarece conținutul prezintă varietate, detalii și finisaje speciale (ornamente).

Evident, credem că este cea mai bună soluție în alegerea unui cadou pentru Crăciun și avem câteva sugestii. Coșurile tale cadou vor fi pline și festive și gata de dăruit.

Gift Idea are o gamă vastă de cosuri Craciun pentru orice persoană care se află în viața ta, fie că sunt colegi de serviciu, prieteni apropiați, familie (tată, mamă, soră sau frate) sau pentru iubitul tău/iubita ta.

Iată câteva cadouri pe care le-ai putea oferi

Moș Ajun-Coș Cadou, ce conține următoarele:

  • Straja Merlot Vinju Mare I.G. Red Wine Dry 0.75l
  • Zarea Spumant Bio 0.75l
  • Secretul Bunicii biscuiti spritati cu lapte si glazura de ciocolata 150g
  • Origini Romanesti Salam de biscuiti 80g
  • Lingura de lemn
  • Tavita Cadou din carton cu Design Craciun
  • Cutie carton transport individuala

Rosso della Puglia-Cos Cadou, ce conține următoarele:

  • Pirovano 1910 Rosso della Puglia Grande Amore Vin Rosu sec 95 Points Luca Maroni 0.75l
  • Lambertz Mozart-Kugeln chocolate filled with marzipan, pistachio and nougat 200g
  • Lindt Creation dark chocolate bar with oranges and cocoa 70% 150g
  • Dallmayr Espresso Monaco cafea macinata in cutie metalica 200g
  • Cutie Cadou din carton design imitatie marmura

Sărbătorește delicios sezonul Crăciunului cu coșuri Crăciun de bun gust! Coșurile noastre cadou de Crăciun sunt perfecte pentru a face sezonul luminos. Trimite un coș familiei sau prietenilor și răspândește bucuria!

Intră pe giftidea.ro pentru mai multe variante de astfel de daruri pentru orice ocazie, pentru orice persoane apropiate!