Căștile HUAWEI FreeBuds Lipstick abia au fost lansate și chiar dacă design-ul este unul inedit (carcasa în care stau căștile arată ca un ruj), performanțele audio sunt excelente. Căștile pot fi un cadou excelent pentru persoana iubită sau pentru tine, desing-ul lor fiind unul ultra-chic, se vor potrivi ușor cam cu orice ținută. Pot fi cumpărate de huaweistore.ro la prețul de 1.099 lei.

Căștile Huawei FreeBuds LipstickFoto: Huawei Consumer BG

Design unic în formă de ruj cu valențe de Paris

FreeBuds Lipstick au un design special în formă de ruj care revoluționează modelul tradițional al căștilor. Design-ul premium și minimalist transformă carcasă de încărcare într-un accesoriu de lux care poate fi folosit pentru a completa orice ținută. Produsul este proiectat de o echipă de la Centrul de Cercetare Estetică al Huawei din Paris, împreună cu departamentul de proiectare a produselor din China, iar design-ul suprafeței dreptunghiulare a căștilor în formă de ruj este unul emblematic, cu linii minimaliste care decupează partea laterală a structurii 3D, pentru o înfățișare premium și unică.

În comparație cu materialul din plastic, care este utilizat în general în proiectarea carcasei de încărcare a căștilor tradiționale, HUAWEI FreeBuds Lipstick folosește oțel inoxidabil trecut printr-un proces de realizare complex – fiind utilizată o temperatură ridicată la creare de până la 1300°C și un element rar care îmbunătățește vizibil rezistența la coroziune - oligoelementul de molibden (Mo). De asemenea, căștile sunt rezistente la temperaturi ridicate, au calități hipoalergenice și mențin luciul și netezimea după utilizarea îndelungată, suprafața de lustruire a produsului trecând prin trei procese de șlefuire (dură, medie și fină).

Sunet de înaltă calitate

Sunetul este cel mai important simț atunci când vine vorba de produse audio. Huawei îmbină tehnologia de top din industrie pentru căștile open-fit precum Anularea Activă a Zgomotului, tehnologia AEM și design-ul confortabil aducând o experiență inteligentă de ascultare. Rămâne doar să asculți muzica favorită pentru a te convinge de calitatea sunetului.

Detaliile care fac diferența

Așa cum v-am spus până acum, detaliile fac diferența în cazul produselor premium. Iar experiența trebuie să fie una completă, de la unboxing până la momentul în care începi să utilizezi un produs. În cazul FreeBuds Lipstick, cutia în care vin căștile este una parfumată care eliberează un parfum atunci când este deschisă. Un detaliu care aduce un plus de rafinament.

Parfumuri, haine aceste lucruri au o mică doză de banalitate atunci când le faci cadou. Sunt cam gamele clasice de luat în calcul atunci când faci cadouri. Căștile FreeBuds Lipstick pot fi, așadar, acel cadou diferit, surprinzător. Alături de un buchet de flori, pot fi chiar cadoul perfect, care se presupune că nu există.

Ca fan al produselor și ambasador al brandului Huawei, Lidia Buble își asortează întotdeauna ținutele cu căștile HUAWEI FreeBuds Lipstick, care redefinesc perfect estetica și performanța.

Sunt accesoriul potrivit indiferent dacă vorbim de o după-amiază relaxantă de duminică sau de o zi de luni plină de acțiune.

FreeBuds Lipstick sunt disponibile pe www.huaweistore.ro, la prețul de 1.099 lei. Căștile sunt incluse și în campania de Crăciundesfășurată de Huawei unde consumatorii care achiziționează produsul au șansa de a căștiga unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 lei fiecare, prin participarea la tragerile la sorți.

Clienții care se abonează la newsletter http://www.huaweistore.ro primesc și un voucher în valoare de 60 de lei, care poate fi folosit la achiziționarea unor produse din magazinul online în valoare de cel puțin 200 de lei până la sfârșitul anului.

Vezi AICI mai multe detalii despre promoțiile speciale de Crăciun!

#UNBOXYOURCHRISTMAS.

Articol susținut de Huawei Consumer BG