Cea de-a doua editie a Targului BankingJobs, targul locurilor de munca din domeniul bancar, va avea loc in perioada 17 - 19 aprile la Institutul Bancar Roman, potrivit Bankingnews. Evenimentul se adreseaza absolventilor de facultati cu profil economic, studentilor din institutiile de invatamant de profil, celor cu experienta in domeniul bancar, precum si persoanelor, tineri in special, din alte domenii care vor sa-si reorienteze cariera profesionala catre sistemul financiar-bancar.

Din aceasta ultima categorie, foarte cautati sunt specialistii in vanzari, in conditiile unei concurente acerbe pe segmentele serviciilor bancare dedicate populatiei si intreprinderilor mici si mijlocii.

Ofertele de munca vizeaza reteaua de sucursale si centralele bancilor.

Astfel, cei interesati de un de job in domeniul bancar pot alege pozitiile de ofiteri bancari casierie, ofiteri bancari retail si corporatii, ofiteri resurse umane, analisti credite, responsabili carduri, administratori cont, adminstratori credite, contabili, dealeri, auditori interni, asistenti directori, directori etc. De asemenea, sunt oferite si posturi in domeniul IT precum team leader IT, analisti sistem, auditori IT, seniori technical officer.

La eveniment si-au anuntat prezenta mai multe institutii de credit, printre care se numara BRD, UniCredit Tiriac Bank, ING Bank, OTP Bank.

Accesul vizitatorilor la expozitie va fi gratuit, programul de vizitare fiind intre orele 11.00 – 19.00 in primele doua zile si intre orele 10.00 – 17.00 in data de 19 aprilie.

Inscrierile departamentelor de resurse umane din cadrul bancilor pentru participarea la Targul BankingJobs se mai pot face pana la data de 24 martie 2008.