Petrecerea de Anul Nou trebuie să fie una memorabilă și, deci, ireproșabilă din toate punctele de vedere: de la modul în care va fi aranjată masa festivă și până la preparatele sofisticate și băuturile fine care le vor completa aroma și care vor da startul și vor întreține atmosfera de Revelion.

Ofertă la băuturi pentru Revelion de la FineStore.roFoto: FineStore.ro

Gamă variată de produse, la prețuri mici

Dacă secretele unei petreceri reușite, fără apariția indigestiei sau a mahmurelii de a două zi, constau în moderație și cumpătare, acest lucru nu înseamnă că meniul de Revelion trebuie să fie lipsit de diversitate.

Pe FineStore.ro, găsesti o gamă variată de băuturi alcoolice, pentru toate gusturile și bugetele, astfel încât să ai parte de adevărate experiențe senzoriale chiar de la începutul anului. Iar dacă, pentru 2022, ți-ai propus să te răsfeți la maximum, poți începe chiar din primele secunde ale anului să ciocnești pentru planurile tale un pahar cu o șampanie celebră pentru calitate și aromele inedite, cum fi ar Moet, Dom Perignon, Gosset sau Armand de Brignac.

În funcție de preferințele tale, pe FineStore.ro găseșți și alte sortimente de șampanie, cu care să marchezi așa cum se cuvine începutul unui nou an.

O vizită pe site îți va fi de folos și pentru alegerea altor băuturi cu care să te delectezi în noaptea de Revelion, fără să-ți faci însă griji că-ți vei destabiliza bugetul.

În oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice se regăsesc peste 3.000 de produse originale, cu prețuri mici de sărbători, de la șampanie și vin spumant la licori tradiționale, vin, whisky, vodkă, coniac, lichior, tequila, gin sau rom. Acestea din urmă pot fi folosite ca bază pentru cockteiluri sofisticate sau pot fi servite sec, cu gheață, cum esteDictador, de exemplu, unul dintre cele apreciate şi premiate romuri din lume, care umple fiecare pahar cu arome care mai de care mai savuroase, pentru a oferi o experienţă a degustării pur columbiene, de-a dreptul memorabilă.

Pe lângă Dictador, pe FineStore.ro poţi găsi, printre miile de produse, cu prețuri mici de sărbători, și alte băuturi rafinate de la brand-uri renumite, precum Gosset, Masi, June, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin.

Te poți inspira de pe FineStore.ro atât pentru a-ți aproviziona barul de acasă cu băuturi una și una, cât și pentru a-i surprinde pe cei care își vor sărbători în curând ziua onomastică cu un cadou inspirat.

Este bine de știut că, pentru comenzi mai mari de 199 de lei, transportul este gratuit, iar timpul de livrare este de una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate.

Comenzile pot fi ridicate și personal din depozitul FineStore din Șoseaua de Centură Nr. 30A, loc. Tunari, jud. Ilfov, sau din magazinul fizic din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureșți. Anul viitor, FineStore își propune să deschidă noi magazine și în alte locații din Bucureșți în care să-și întâmpine clienții! La mulți ani!​