Libertate totală de exprimare, recompense financiare automatizate pentru utilizatori, investiții în creații digitale unice, NFT-uri, absența reclamelor și, totodată, o nouă infrastructură pentru colaborări creative cu branduri: aceasta este viziunea despre Social Media cu care fondatorii TOKHIT, CEO-ul Andrei Ureche și Cristian Voaideș, au atras atenția întregii lumi.

Tokhit- rețeaua socială bazată pe blockchain Foto: Tokhit

Reevaluat prin metoda Venture Capital de tip Pre-Money la 155 milioane de dolari, TOKHIT este, fără dubii, cel mai așteptat produs digital al momentului. Aflat în faza de pre-sale, TOKHIT a convins o mulțime de investitori de pe toate continentele să profite de șansa de a cumpăra tokens HITT ca o oportunitate extraordinară de investiție. Zeci dintre ei au avut parte de o experiență unică în Dubai, în luna septembrie 2021, în cadrul unui eveniment exclusivist, unde i- au cunoscut pe antreprenorii Andrei Ureche și Cristian Voaideș, și au petrecut timp cu sute de influenceri din întreaga lume, veniți să afle mai multe despre TOKHIT, rețeaua socială a viitorului. La acest eveniment s-a comunicat și data oficială de lansare a aplicației: 22.02.2022.

Produsul inovator care îmbină avantajele tehnologiei blockchain cu creativitatea și cu libertatea financiară se anunță a fi un succes răsunător - TOKHIT a reușit să stârnească discuții interesante printre content creators, iar hashthag-ul #Tokhit a depășit deja astfel 10,2 milioane de vizualizări.

„O nouă eră a comunicării, mult mai accesibilă și mai creativă pentru creatorii de conținut, branduri sau utilizatorii de Social Media, asta urmează prin lansarea TOKHIT. Încercăm să ascultăm nevoile publicului, așa că vom oferi, prin această platformă, un algoritm care nu impune limitări, într-o rețea socială fără publicitate. Democratizăm accesul la resurse, dăm puterea înapoi utilizatorilor. Îi vom răsplăti pentru creativitate, le vom da toate instrumentele pentru a se exprima, pentru a se distra, pentru a comunica. TOKHIT va fi o schimbare de perspectivă atât pentru creatorii de conținut, cât și pentru branduri, care vor avea ocazia să interacționeze cu publicul lor într-un mod mai creativ ca niciodată”, a declarat Andrei Ureche (Vandy), fondatorul proiectului.

Inovațiile și avantajele TOKHIT, rețeaua socială a viitorului

Aplicația este un univers cu o economie proprie, un plan în care creatorii și utilizatorii pot folosi HITT Tokens pentru a cumpăra, vinde și tranzacționa NFT-uri, pentru a debloca conținut premium și multe altele. Ei vor putea să își construiască comunități 100% organic, TOKHIT neavând la bază un model de business bazat pe publicitate.

Inovația este dublată de faptul că, prin activitatea lor în TOKHIT, creatorii de conținut pot primi automat Diamond Coins care se transformă în bani reali, dacă aceștia creează conținut de calitate. Acest lucru se întâmplă printr-o evaluare obiectivă bazată pe Inteligență Artificială care ia în calcul, printre altele, interacțiunea altor utilizatori cu conținutul.

Un alt avantaj al utilizatorilor este efectuarea de plăți sigure către orice comerciant folosind criptomoneda HITT, care se convertește instantaneu la cursul valutar al momentului. Asta este posibil prin wallet-ul pe care TOKHIT îl conține.

Gaming, gamification și colecții

Jocurile fac parte din universul TOKHIT, iar interacțiunea cu ele, dar și cu alți utilizatori, devine un mod constructiv de petrecere a timpului.

Fiecare utilizator poate folosi TOKHIT pentru a investi, cumpăra, vinde și comercializa obiecte de colecție și active digitale, pentru a câștiga bani rapid sau pe termen lung, cu ajutorul Tehnologiei NFT si a Revoluției Web 3.0.

Nu în ultimul rând, TOKHIT lansează următoarea generație de Emojis: AirHugs. În urma situației generate de pandemie, TOKHIT oferă posibilitatea trimiterii de îmbrățișări digitale prietenilor, fanilor și vedetelor. Fiecare AirHug este unic, pentru a crea un gest mai personal, iar numărul lor este limitat.

Esențiale în arhitectura TOKHIT sunt confidențialitatea și securitatea datelor. TOKHIT e o platformă sigură, în care utilizatorii dețin puterea, prin conceptul de descentralizare cu care tehnologia blockchain a venit pe piață.

TOKHIT este un produs unic și inovator unde utilizatorii vor putea să Socializeze, să se Joace și în același timp să câștige bani din ceea ce iubesc să facă.

​Articol susținut de TOKHIT​