Situat în apropiere de Piața Victoriei, mai exact pe Blvd. Ion Mihalache, nr. 16, Carmello este un restaurant cu specific italian, cu propuneri speciale de mâncare ce poartă amprenta pasiunii pentru bucătăria mediteraneană a lui Chef Eduard Lise.

Preparat restaurant CarmelloFoto: Carmello

Pasionat încă din copilărie de gastronomie, Eduard își construiește rețetele în jurul unei varietăți impresionante de vinuri, reușind să combine în mod surprinzător cele 2 elemente - mâncare și vin - aducând de fiecare dată o notă specială felului în care le prepară dar și modului în care arată atunci când le pune în farfurie.

Pe lângă preparatele clasice precum paște, pizza, risotto sau fructe de mare, Eduard aduce în atenția clienților Carmello și feluri de mâncare ușor mai pretențioase: piept de rată cu sos marsala și cartofi gratinați, baveta de vițel în sos de vin la cuptor, vanață gratinată sau pui în crusta de roșii.

La fel de atractiv este și meniul de deșert care propune printre altele Tiramisu, Cannoli cu crema de vanilie și ciocolată, Tartă cu ciocolată sau Afogatto, pentru cei care caută plăcerea absolută rezultată din combinația gustului de cafea și înghețată.

Ușor de accesat, modern, foarte spațios, aerisit, cu un decor aparte având că element central oglinzile, Carmello dispune de aproximativ 80 locuri la interior (pentru petreceri corporate numărul poate depăși 100 de pers) și de 40 locuri pe terasă. Este genul de locație ce poate da o notă specială fiecărui eveniment din viața voastră,fie că e vorba de o petrecere aniversară sau o petrecere de firma, o nuntă, aniversarea copilului (meniul este ofertant și pentru această categorie de vârstă) un botez sau chiar un banchet chic la final de liceu.

Carmello este deschis zilnic între 12:00 și 22:00 iar rezervări se pot face la: 0724501452 .