​​Odată cu lansarea noilor telefoane P50 Pro și P50 Pocket, Huawei a organizat un concurs de fotografie “Open for more”. Concursul s-a adresat tuturor pasionaților de fotografie, iar premiile oferite constau într-un telefon HUAWEI P50 Pro și titlul de „Fotograful anului HUAWEI” pentru 6 dintre cei mai talentați fotografi amatori.

Workshop de fotografie ”Open for More”Foto: Huawei Consumer BG

Workshop de fotografie pentru 40 de participanți

Huawei încurajează pasionații de fotografie să treacă la următorul nivel, astfel că, în urma jurizării fotografiilor, 40 dintre cei înscriși la concurs au fost aleși să participe la unul dintre cele 3 workshop-uri ținute de trei fotografi profesioniști. În cadrul workshop-urilor, cei selectați vor lucra cu noile modele ale seriei P50, iar fotografiile rezultate vor fi jurizate pentru alegerea câștigătorilor. Astfel, a doua fază a concursului a debudat cu un workshop în care participanții au suprins cadre din București alături de Bogdan Mustățea și s-au bucurat de camera noii serii P50 prin prisma Live moments și Story teller, ambele și categorii de consurs. În următoarele două workshopuri, Alex Gâlmeanu și Christian Tudose vor surpinde alături de participanți cadre inspirate pornind de la restul categoriilor de concurs Hello Life și Faces, respectiv Product design photography și Details.

În urma materialelor rezultate la aceste workshop-uri, vor fi aleși șase câștigători, câte unul pentru fiecare categorie a concursului. Câștigătorii vor fi proclamați „Fotograful anului HUAWEI” și vor primi telefonul HUAWEI P50 Pro.

Care sunt cele 6 categorii ale concursului

Cele 6 categorii, Live Moments, Details, Storyteller, Faces, Product Photo și Hello Life, nu au fost alese la întâmplare, astfel încât fiecare surprinde o parte din realitatea zilnică a tuturor utilizatorilor de tehnologie.

Live Moments este categoria dedicată instantaneelor care surprind, pe scurt, o poveste în mișcare.

Întotdeauna detaliile au făcut diferența, astfel că fotografiile din categoria Details trebuie să surprindă detaliile unice și perspective diferite ale lucrurilor care ne înconjoară.

Fotografiile premiate în secțiunea Storyteller vor fi cele care vor spune o poveste personală a lumii înconjurătoare și care exprimă emoții puternice. Inspirată de design-ul aparte al camerelor telefoanelor din seria HUAWEI P50, povestea ar putea include imagini în 2 cercuri.

În secțiunea Faces, au putut fi încadrate portretele oamenilor, un tip de fotografie foarte personal, dar cu un impact foarte puternic.

Categoria Product Photo i-a provoacat pe pasionații de fotografie să surprindă, în cel mai inspirat mod, design-ul unui produs care le atrage atenția în viața lor de zi cu zi.

Dacă o imagine valorează cât o mie de cuvinte atunci cea mai spectaculoasă fotografie din categoria Hello Life surprinde o emoție sau un simplu moment care sporește inspirația.

Abia aștept să văd fotografiile voastre și să mă bucur puțin de perspectiva fiecăruia dintre voi asupra vieții.

Articol susținut de Huawei Consumer BG