ECOTIC lansează o tombolă dedicată persoanelor fizice care solicită, în perioada 15 martie – 13 aprilie, ridicarea de la domiciliu a deșeurilor electrice voluminoase, prin intermediul numărului de call center 021 9641.

Tombola Ecotic Foto: ecotic

Puteți apela numărul unic în vederea identificării celei mai bune soluții de predare a deșeurilor electrice și electronice.

Care sunt modalitățile de predare a deșeurilor electrice?

Schimbul 1 la 1: atunci când achiziționați un echipament nou puteți preda echipamentul similar vechi.

Predarea la punctele de colectare dedicate: întâlnim la tot pasul puncte de colectare a deșeurilor electrice, în mod special în magazinele tip retail. Harta cu punctele de colectare ECOTIC este disponibilă aici.

Preluarea de la domiciliu: ECOTIC asigură preluarea de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. Pentru a veni în sprijinul cât mai multor cetățeni ECOTIC și-a extins în 2021 serviciul de preluare de la domiciliu, în momentul de față acoperind aproape întreg teritoriul României. Cantitatea minimă acceptată per comandă este de 50 kg.

Persoanele care vor plasa comenzi de preluare de la domiciliu a deșeurilor electrice voluminoase (exemplu: mașină de spălat și/sau frigider și/sau a mai multe deșeuri electrice care depășesc 50 kg), au posibilitatea de a participa la tombola ce are drept premiu un Televizor LED Crystal Ultra HD SAMSUNG, 4K Smart 43AU7172, HDR, 108 cm.

Cu această ocazie, reamintim publicului larg faptul că predarea spre reciclare a electronicelor uzate ar trebui să se facă doar către colectorii autorizați sau la punctele de colectare specializate și nu către colectorii informali de fier vechi. Acest aspect este inclus în reglementările emise de autoritățile de mediu.

Mai multe detalii despre campanie aici - www.ecotic.ro/tombola

Regulamentul campaniei aici