Huawei a lansat primul ceas profesional de alergare din portofoliu: HUAWEI WATCH GT Runner. Fie că ești un amator în ale fitness-ului sau un profesionist, noul ceas cu siguranță te va ajuta să ai date cât mai clare despre corpul tău în timpul exerciților fizice. Cu noile funcții asistate de Inteligența Artificială, GT Runner poate genera un plan de antrenament personalizat, bazat pe date științifice, cu accent pe eficiență. Ceasul poate fi achiziționat de pe www.huaweistore.ro la prețul recomandat de vânzare de 1299 lei, împreună cu o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i și din rețelele magazinelor de retail partenere.

HUAWEI Watch GT RunnerFoto: Huawei Consumer BG

În plus, cei care achiziționează smartwatch-ul în perioada 23 martie - 30 aprilie din magazinul Huawei pot primi și un abonament premium de 12 luni în aplicațiile Adidas Running & Training dacă scriu un review pe site și solicită apoi beneficiul.

Inovații și key features ale ceasului

HUAWEI WATCH GT Runner dispune de noua tehnologie de monitorizare a ritmului cardiac HUAWEI TruSeen 5.0+, oferind o monitorizare precisă și dinamică a ritmului cardiac și nivelului de SpO2, la fiecare pas făcut.

Prima antenă ascunsă suspendată din industrie și cele cinci sisteme de poziționare GNSS cu bandă dublă monitorizează cu precizie traiectoria de alergare și oferă o poziționare precisă, pentru a avea o mapare clară a traseului efectuat.

Noul sistem de măsurare a capacității de alergare, Running Ability Index (RAI), îți permite să evaluezi în mod obiectiv capacitatea de alergare. Folosind RAI și sarcina de antrenament ca nucleu al Programului individual de antrenament științific periodic, fiecare alergător își poate atinge potențialul maxim.

Ceasul ca un "antrenor personal" - AI la puterea a doua

GT Runner evaluează performanța de alergare folosind algoritmul HUAWEI TruSport prin Running Ability Index (RAI). Chiar dacă nu ți-ai atins potențialul maxim, sistemul poate calcula performanța de alergare pe baza istoricului frecvenței cardiace, ritmului, distanței și altor date multidimensionale și măsoară RAI pentru a clasifica cu precizie capacitatea unei persoane.

În plus, sunt prezentate date profesionale, cum ar fi nivelul de oboseală, indicele de antrenament, efortul aerob/anaerob, pentru a te ajuta să îți analizezi starea și să adapți cel mai eficient plan pentru a îți îmbunătăți rezultatele.

În funcție de datele fizice, istoricul de alergare și obiectivele de antrenament, fiecare poate să își personalizeze planurile de alergare în aplicația HUAWEI Health. HUAWEI WATCH GT Runner înregistrează și analizează datele de antrenament și identifică în mod inteligent perioadele de bază, de ridicare, de consolidare și de reducere, în funcție de nivelul abilităților atletice și obiectivele personale, apoi ajustează intensitatea și crește treptat volumul de antrenament pentru a îmbunătăți capacitatea de alergare.

Precizie - cuvântul de ordine

Huawei și-a propus să ofere o experiență mai precisă de monitorizare a ritmului cardiac. Datorită noului modul PPG 5.0, acuratețea monitorizării ritmului cardiac este mult îmbunătățită în comparație cu generația anterioară. În majoritatea scenariilor, abaterea de 10 bpm poate depăși 97%, o precizie la fel de mare ca a unei centuri de ritm cardiac.

GT Runner oferă performanțe excelente într-un corp de ceas mic și dispune de cinci sisteme majore de satelit: GPS + Beidou + GLONASS + Galileo + QZSS. Design-ul inovator îmbunătățește performanța antenei GPS cu 135% în comparație cu soluțiile tradiționale de geolocație, soluționând problemele ce țin de precizia poziționării.

Design aerodinamic și performanță

HUAWEI WATCH GT Runner este realizat din materiale ușoare și confortabile, cum ar fi corpul din fibră polimerică de înaltă rezistență. Ceasul este asortat cu o ramă ultra-ușoară din ceramică și o coroană din aliaj de titan folosit în industria aerospațială. Greutatea întregului ceas este de doar 38,5 g, perfectă pentru ca atleții să nu simtă ceasul în timp ce aleargă. Cureaua din silicon antibacterian are o rezistență bună la apă, astfel încât sportivii nu trebuie să-și facă griji că transpirația și murdăria vor intra în contact cu cureaua în timpul antrenamentului.

GT Runner se bucură de o autonomie mare - până la 14 zile în modul inteligent, în scenarii de utilizare tipice și de 8 zile în scenarii de utilizare intensă.

Ceasul dispune de un barometru de altitudine integrat, care acceptă și funcția busolă pentru călătorii în siguranță. În plus, redă muzică prin căști sau boxe și vine cu o cantitate mare de spațiu de stocare, pentru până la 500 de melodii. Smartwatch-ul oferă monitorizarea sănătății pe tot parcursul zilei, inclusiv monitorizarea ritmului cardiac și memento-ul pentru ritm cardiac anormal.

Și apropo, HUAWEI WATCH GT Runner este compatibil cu orice telefon care rulează Android sau iOS.

Vizitează Huawei Store pentru a vedea ofertele complete și alte detalii.

Articol susținut de Huawei Consumer BG