Magazinul online al celor de la Huawei împlinește 1 an de la lansarea sa în România. Evenimentul este marcat printr-o serie de oferte speciale, suprize și vouchere. Fie că vrei să faci un cadou cuiva drag sau vrei să îți cumperi pentru tine un produs, în perioada 18 aprilie și 1 mai, pasionații de tehnologie și gadgets pot profita de ofertele de tip bundle, dar și de produsele aflate la prețuri speciale.

Campania Aniversară Huawei Foto: Huawei Consumer BG

La un an de la lansare, Huawei Store deja are 130.000 de abonați și peste 170.000 de conturi înregistrate cu Huawei ID.

Hai să vedem și care sunt ofertele propuse de cei de la Huawei.

Abonare la newsletter = șansa unor premii zilnice

Prin tragere la sorți cei care se abonează la newsletter pe huaweistore.ro au ocazia de a câștiga, pe zi, o pereche din cele 14 FreeBuds Lipstick sau unul din cele 14 WATCH 3 PRO. Toți cei care se înscriu vor primi vouchere de 50, 100, 299 și 599 lei, pe care le pot folosi la achiziții din magazinul online.

Un MateBook X Pro pe săptămână

Cei care achiziționează produse în valoare de minimim 200 de lei au șansa de a câștiga un MateBook X Pro pe săptămână. Oferta este valabilă pentru o perioadă de 2 săptămâni și include toate produsele marca Huawei.

Roata Norocului - reduceri zilnice

Orice deținător de HUAWEI ID sau utilizator care își creează un cont nou poate învârti Roata Norocului de 2 ori pe zi și poate câștiga vouchere pe Huawei Store:

- 20% pentru toate produsele din gama PC;

- 30% la boxa SoundJoy;

- reduceri între 150 – 1000 de lei pentru produsele din gama smartphone, audio și wearables.

Bundles la prețuri excelente

Cei care doresc să își schimbe telefonul sau care vor să facă un upgrade la vechiul laptop, acum au șansa de a prinde o ofertă excelentă.

Cel mai recent model din gama smartphone, nova 9 SE vine la pachet cu WATCH FIT iar P50 Pro face pereche cu WATCH GT 3 Elite Color.

Fanii gamei de produse wearable, au posibilitatea de a alege din mai multe mix-uri de produse: WATCH GT 2 / Pro alături de căștile FreeBuds 4 / 4i și WATCH GT 3 White Color împreună cu căștile FreeBuds 4.

Cea mai recent lansată tabletă, MatePad 11 face o combinație ideală cu WiFi-ul WS5200.

Laptop-urile MateBook D 15 i3 / i5 merg în perfectă armonie cu Wifi-ul AX3 (Quad-Core). Pasionații de gaming se pot bucura de o super ofertă care include monitorul MateView GT 34, care duce orice sesiune de jocuri cu prietenii la următorul nivel datorită carateristicilor de înaltă performanță.

Vezi aici mai multe oferte și detalii:http://www.huaweistore.ro.

Articol susținut de Huawei Consumer BG