Experiențe memorabile și zile petrecute în compania unor celebre personalități din România sunt scoase la licitație în scop caritabil. Casa de Licitații A10 by Artmark în colaborare cu Asociația Help Autism organizează un eveniment-premieră ce vizează strângerea de fonduri pentru 100 de copii cu autism din România și Ucraina. 35.000 de euro sunt necesari pentru a atinge obiectivul acțiunii caritabile și a asigura un cost de 300 de euro pentru fiecare copil. În cazul colectării mai multor fonduri, în urma evenimentului din 17 mai, mai mulți copii cu autism vor avea șansa să beneficieze de experiența într-o tabără.

Licitația de Artă Contemporană, inclusiv o secțiune caritabilă dedicată Asociației Help AutismFoto: Artmark

Delia, Mihai Bendeac, Ana Maria Brânză, Smiley, Andi Moisescu, Cătălin Scărlătescu, Micutzu, Iulia Albu, Cabral, Anna Lesko, Cătălin Botezatu, Mihai și Elwira Petre, Dan Bittman și Mircea Lucescu sunt personalitățile care oferă experiențe unice pentru a da șansa celor 100 de copii să participe pentru prima dată în viața lor într-o tabără de copii. Copiii cu autism nu merg în excursie niciodată cu clasa, iar în tabere nu sunt primiți. Organizarea acestei tabere de 3 zile va fi un necesar exercițiu pentru a se descurca singuri, în afara casei sau a ședințelor de terapie, pentru a se pregăti pentru excursiile cu colegii lor de clasă și singura șansă pentru a lega prietenii. Însoțit de terapeut, fiecare copil este îndrumat și susținut să se descurce independent.

Susținătorii cauzei nobile vor avea ocazia: să o cunoască pe Delia în culisele unui mare concert din București; să participe la o piesă de teatru cu Mihai Bendeac; să compună o glumă pentru Micutzu; să ia parte la o experiență gastronomică de excepție de la Chef Cătălin Scărlătescu; să inițieze o partidă de scrimă cu cea mai bună spadasină din lume Ana Maria Brânză; să meargă la cumpărături cu Iulia Albu sau la pescuit cu Dan Bittman; să primească de la Mircea Lucescu tricoul Dinamo Kiev sau să-i fie alături Loredanei la o întâlnire specială, oferind prețul de pornire de 2.000 de euro pentru fiecare experiență. Cea mai valoroasă experiență este oferită de Cabral, care oferă ocazia unică de a face parte din echipajul lui la regată, pentru prețul de pornire de 5.000 de euro. Prezentatorul TV este urmat de Cătălin Botezatu, care, pentru prețul de pornire de 4.000 de euro, va crea o rochie unicat. Pentru prețul de pornire de 3.000 de euro Smiley oferă o experiență unică în studioul artistului, iar Andi Moisescu va însoți adjudecatarul la celebrul festival Electric Castle. Mihai și Elwira Petre oferă un curs de dans, iar Anna Lesko un prânz de excepție pentru prețul de pornire de 1.000 de euro.

Oricine poate deveni ambasadorul faptelor bune, susținând cauza caritabilă, iar Casa de Licitații A10 by Artmark oferă suport logistic, oferind platforma de licitare pentru colectarea fondurilor necesare, de 35.000 de euro. În acest moment se pot plasa oferte pentru cele 15 experiențe pe artmark.ro ori donând în cadrul evenimentului live, online. Este necesar doar deschiderea, în prealabil, a unui cont de licitare pe artmark.ro. Licitația de Artă Contemporană, inclusiv o secțiune caritabilă dedicată Asociației Help Autism va avea loc marți, 17 mai, ora 19:00, pe platforma Artmark Live.