Noul OPPO Reno7 Lite 5G reinventează fotografia, pune accent pe ușurința realizării portretelor perfecte și oferă un plus de securitate și confidențialitate utilizatorilor. Drumul spre fotografia profesionistă devine mult mai scurt și mai simplu, iar oricine își poate surprinde personalitatea, în portrete perfecte.

Noul telefon Oppo Reno LiteFoto: OPPO

OPPO Reno7 Lite 5G are o cameră principală de înaltă rezoluție, de 64 MP, alături de o cameră macro de 2 MP, o cameră de adâncime de 2 MP și o cameră frontală de 16 MP.

În plus, funcțiile inovatoare precum Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait și Portrait Retouching fac fotografia profesionistă și mai usoara. Doar Bokeh Flare Portrait, de exemplu, permite oricui să capteze imagini portret cu puncte bokeh bogate în lumină, la fel ca o cameră DSLR de ultimă generație.

Bokeh Flare Portrait permite utilizatorilor să surprindă imagini portret cu puncte bogate de lumină bokeh, la fel ca un aparat foto profesional de top. Algoritmul distinge între subiectul uman și fundal, sporind luminozitatea subiectului, în timp ce estompează automat fundalul și stimulează punctele de lumină bokeh. De asemenea, retușează părul uman și detaliile vestimentației la nivel de pixeli, făcându-le să pară excepțional de clare pe fundaluri simple.

Bokeh Flare Portrait Off & On

Selfie HDR surprinde selfie-uri clare în cadre slab iluminate sau iluminate din spate. Camera frontală detectează automat lumina de fundal și utilizează un algoritm pentru a suprima lumina strălucitoare, atunci când este recunoscută o față iluminată din spate sau un fundal luminos, asigurând că atât subiectul, cât și fundalul sunt surprinse în detalii plăcute.

Selfie HDR Off & On

Smartphone-ul Reno7 Lite 5G, ce se remarcă prin funcții profesionale de fotografiere a portretelor, este disponibil în rețelele tuturor partenerilor oficiali OPPO din România.

Reno7 Lite 5G marchează debutul Dual Orbit Lights de la OPPO: lumini integrate discret în spatele celor două camere principale, care semnalizează fie procesul de încărcare, un apel primit, o notificare necitită sau lansarea unui joc video.

Accent pe securitate

Securitatea și confidențialitatea sunt asigurate la nivel de sistem de operare, prin ColorOS 12 și certificate de organisme relevante internațional, precum ISO27001 și ePrivacy.

Printre numeroasele opțiuni de confidențialitate care merită menționate se numără și protecția notificărilor față de priviri, care ascunde notificările detaliate, dacă smartphone-ul detectează că altcineva care se uită la ecranul telefonului, atunci când mesajele apar.

Ecranul AMOLED afișează culori intense, contrast înalt, cu un negru perfect și unghiuri largi de vizualizare, fără a reflecta excesiv mediul ambiant.

Cu sistemul ColorOS 12 preinstalat, utilizatorii Reno7 Lite 5G se bucură și de funcții suplimentare, precum Air Gestures , AI System Booster, Quick Startup , Game Focus Mode și AI Frame Rate Stabilizer, care oferă un divertisment fluid și o experiență captivantă.

Reno7 Lite 5G îmbunătățește performanța 5G cu o autonomie de lungă durată pentru jocuri și divertisment, datorită includerii unei baterii de 4500mAh și a încărcării rapide SUPERVOOC de 33 W.

OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Compania are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu mai mult de 40.000 de angajați.

Noul Reno7 Lite este disponibil în rețelele tuturor partenerilor OPPO din România.

Articol susținut de OPPO