Software-ul Microsoft Office a fost întotdeauna cea mai populară alegere, atât la locul de muncă, cât și pentru acasă. Peste 1,2 miliarde de persoane din întreaga lume utilizează în prezent un produs Office (aproximativ 20% din populația lumii!) Porniți calculatorul aproape oriunde și apare logo-ul familiar. Dar când vine vorba de achiziționarea unei suite Office, prețul piperat vă poate face să ezitați. Din fericire, Godeal24 vă poate oferi un Microsoft Office 2021 Pro autentic la un preț foarte mic!

Licențe Microsoft Office 2021 de la 12.99 euro cu Godeal24Foto: GoDeal24

De ce este Godeal24 atât de ieftin, este software-ul autentic? Este legal?

Cu Godeal24, evitați complet riscul de piraterie, deoarece revânzarea de licențe la mâna a doua este un proces legal reglementat de legislația europeană. Deoarece compania nu-și mai folosește licența, aceasta o revinde către Godeal24 la un preț redus, Godeal24 o verifică înainte de revânzare, o licență folosită nu înseamnă că produsul este uzat, ci acesta funcționează în continuare precum un program nou. Licențele folosite sunt dematerializate, ceea ce înseamnă că nu există costuri de livrare.

Vești bune, Godeal24 are acum o campanie de reduceri la pachetul Office, în special la cea mai recentă versiune de Microsoft Office 2021, la cel mai mic preț! Prețul de achiziționare a unei singure licențe este de 24,99€, ceea ce reprezintă o economie uriașă în comparație cu prețul listat de Microsoft de 439,99$. Dacă există mai multe computere acasă care trebuie instalat sau dacă membrii familiei și prietenii dumneavoastră au nevoie de o actualizare Office, se aplică reduceri suplimentare. Cel mai mic preț pentru Office 2021 este de numai 12,99€/dispozitiv!

Până la 62% reducere la Microsoft Office! (cod de reducere „GOLE62”)

62% reducere! MS Office 2021+ Windows OS (cod de recuere „GOLE62”)

Cel mai utilizat Windows 10 este, de asemenea, acum la un preț de 6,06 €/Computer, iar Microsoft acordă în prezent utilizatorilor Windows 10 un upgrade gratuit la Windows 11, așa că acum este momentul ideal pentru a cumpăra Windows 10!

50% Reducere la sistemul de operare Windows! (cod de recuere „GOLE50”)

Mai multe versiuni: 62% reducere pentru Office și pachete (cod de recuere „GOLE62”)

Până la 50% reducere pentru mai multe Windows!(cod de recuere „GOLE50”)

În plus, catalogul variat Godeal24 include, de asemenea, diverse programe auxiliare, inclusiv Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, software din seria iObit și nu numai, care poate satisface pe deplin nevoile dumneavoastră de programe. Godeal24 este 100% autentic!

Mai multe instrumente pentru calculator: Cel mai bun preț, cele mai bune produse!

Obțineți mai multe instrumente

Godeal24 are un magazin complet și profesionist cu un catalog amplu de licențe digitale 100% garantate și legale. Godeal24 manifestă preocupare și grijă pentru clienți, înființând un serviciu de livrare digitală instantanee, care se activează imediat după cumpărare, permițând clienților să descarce, să instaleze și să activeze imediat produsele achiziționate.

Godeal24 se bucură de un real succes în rândul clienților cu servicii profesioniste, rapide, plăți urmărite și garanție de returnare a banilor. În plus, echipa de asistență tehnică este disponibilă înainte și după achiziția utilizatorului, nu numai pentru rezolvarea oricărei posibile probleme, ci și pentru a recomanda ce versiuni de Windows să cumpere și pentru a oferi servicii post-vânzare pe viață, aspect care poate fi cu greu găsit pe piață întrucât magazinele sunt reticente să ofere astfel de facilități.

Cu software de înaltă calitate și servicii profesionale, Godeal24 a obținut un rating de 4,9 și un grad de satisfacție de 98% pe TrustPilot (platformă independentă prin care utilizatorii pot evalua calitatea serviciilor și a produselor), ceea ce reprezintă afirmarea și recunoașterea Godeal24 din partea utilizatorilor!

Cum se activează licența Microsoft Office 2021 Professional Plus:

1. Utilizați linkul oficial pentru a descărca programul (linkul de descărcare va fi atașat în e-mail)

2. Dezarhivați fișierul .img cu un software precum WinZip.

3. Faceți clic pe setup launcher din fișierul dezarhivat.

4. Acum puteți urma instrucțiunile pentru a finaliza instalarea.

5. Deschideți orice aplicație Office și revendicați licența pentru a activa Microsoft Office 2021 Professional Plus.

Pașii de instalare mai detaliați vă vor fi trimiși din nou prin e-mail. Dacă aveți întrebări în timpul instalării și utilizării, puteți contacta oricând echipa de asistență tehnică a Godeal24!