Huawei a dat startul campaniei “HUAWEI Back To School - Reduceri de la până la 50%”, cu prețuri speciale la mai multe categorii de produse din magazinul HUAWEI Online Store. Pe o perioadă de patru săptămâni, clienții Huawei beneficiază de oferte variate, la prețuri imbatabile.

Începe anul școlar cu dispozitivele smart Huawei, acum cu până la 50% reducereFoto: Huawei Romania

Între 19 august și 22 septembrie, fiecare săptămână va veni cu noi reduceri pentru produsele din magazinul online www.huaweistore.ro, dar și cu multe beneficii pentru cumpărăturile online.

Cu reduceri de până la 50%, consumatorii au o plajă largă de produse de unde pot alege, fie că intenționează să cumpere PC-uri, smartphone-uri, tablete sau dispozitive purtabile.

  • Smartphone-urile HUAWEI nova 8i și P40 Pro vor beneficia de reduceri de 50%, urmând să coste 749 lei, respectiv 2299 lei.
  • Sistemul desktop HUAWEI MateStation va fi disponibil la prețul de 1599 lei, redus cu 45%.
  • Boxa portabilă HUAWEI Sound X va costa 499 lei, având prețul redus cu 38%.

Pe lângă reducerile de până la 50%, cumpărăturile din magazinul online vor veni cu mai multe beneficii de care se pot bucura clienții.

Cinci beneficii pentru Back To School

  • Livrare gratuită și rapidă la orice comandă, cu opțiunea de plată ramburs, pe tot parcursul campaniei.
  • Plata în până la 12 rate, fără dobândă.
  • 2x puncte de loialitate My HUAWEI Points - Pentru orice leu cheltuit, primești două puncte de loialitate, pe care le poți trasforma în discount la viitoarele cumpărături
  • Pe toată perioada campaniei, între 19 august – 22 septembrie, toate laptopurile și smartphone-urile vin la pachet cu un cântar HUAWEI Scale 3.
  • Toți cei care aleg să se aboneze la newsletter în perioada 19-25 august intră într-un concurs în care pot câștiga unul dintre cele șapte smartwatch-uri HUAWEI Watch 3 Pro sau una dintre cele șapte pereche de căști HUAWEI FreeBuds Lipstick. Se oferă câte două premii pe zi.

Pe toată perioada campaniei, 19 august-22 septembrie, prețurile pentru extinderea garanției vor fi reduse cu până la 75%.

Campania “HUAWEI Back To School - Reduceri de la până la 50%” vine cu reduceri la toate categoriile de produse, în limita stocului disponibil și se încheie pe 22 septembrie.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Articol susținut de HUAWEI