​​Pentru a începe să primești bani înapoi – sau să primești „cashback” – trebuie să îți faci un cont gratuit pe site-ul Picodi.com. Înainte de fiecare achiziție, trebuie să activezi funcția de cashback și să treci la pagina magazinului. Odată ce ai făcut o achiziție, și odată ce magazinul împarte suma care a fost cheltuită cu Picodi, o informație despre câți bani Picodi va returna va apărea în contul tău.

SFAT: Orice persoană care face cumpărături online trebuie să aibă un cont pe acest site. Acesta îți returnează o parte din banii cheltuițiFoto: picodi.com

Poate că te întrebi de ce Picodi face acest lucru? Ideea este că Picodi primește un comision de la magazin pentru că le aduce clienți. Ulterior, Picodi împarte acest câștig cu utilizatorii săi. Toată lumea beneficiază.

În prezent, în România, Picodi plătește cashback pentru cumpărături în peste 150 de magazine. Procentul de cashback diferă în funcție de retailer. Acestea sunt câteva dintre magazine și condițiile actuale de cashback:

  • Elefant.ro (15% la prima achiziție, până la 10% ulterior)
  • Epantofi.ro (15% la prima achiziție, până la 10% ulterior)
  • Aliexpress (15% la prima achiziție, până la 5,5% ulterior)
  • Evomag.ro (10% la prima achiziție, până la 1,5% ulterior)
  • Libris.ro (15% la prima achiziție, până la 4,4% ulterior) și așa mai departe.

Începând să cumperi online în loc de offline și activând funcția de cashback în contul tău Picodi, vei avea șansa de a obține înapoi până la 1500 RON anual.

Banii colectați datorită cashback-ului Picodi pot fi retrași în contul bancar sau în PayPal.

Pentru a-ți face un cont Picodi gratuit, fă click pe acest link.