Una dintre cele mai apreciate școli de afaceri din România și din regiune își serbează aniversarea anul acesta într-un mod diferit.

BusinessAcademy vă face un cadou: o școlarizare mai ieftină cu până la 30%, curs de Design web și un pachet bonus pentru o școlarizare de topFoto: BusinessAcademy

În săptămâna aniversară, BusinessAcademy oferă cadou o reducere de până la 30% din taxa de înscriere, iar toți cei care se înscriu până pe 18 septembrie primesc și un pachet BONUS special – un curs gratuit de Design web de 6 luni și un pachet de școlarizare pe viață, care vă permite ca, după pregătirea de un an de zile, să continuați cu perfecționarea de câte ori va fi nevoie.

Numărul celor care vor putea să beneficieze de cadoul aniversar și să se înscrie la prețurile preferențiale este limitat. De aceea, grăbiți-vă și asigurați-vă locul cât mai repede. Toate detaliile despre cadoul aniversar BusinessAcademy le puteți afla AICI.

Dobândiți cunoștințele și abilitățile celor mai de succes oameni de afaceri din prezent

Școlarizarea la BusinessAcademy este destinată tuturor celor care vor să dobândească cunoștințe practice și abilități necesare pentru o carieră profitabilă și de succes în marile companii. Cursanții BusinessAcademy pot alege unul din cele 12 programe, care sunt împărțite în șase cele mai importante domenii de afaceri, iar într-un an de zile, indiferent de cunoștințele precedente, să dobândească educația care le va oferi posibilitatea să înceapă o carieră nouă în sectorul dorit.

Alegeți dacă doriți să dobândiți cunoștințe și abilități din marketing, management, vânzări sau totuși vă interesează relațiile publice și HR. Luați decizia și porniți în propria aventură de afaceri.

Programul BusinessAcademy este autorizat de către Departamentul de Examinări Internaționale al prestigioasei universități Cambridge, iar după școlarizare, cursanții dobândesc certificate recunoscute pe plan internațional (precum certificatul de afaceri Cambridge, certificatul ICM, IQN etc.), care asigură angajarea în unele dintre cele mai bine plătite poziții din prezent.

În funcție de dorințele și posibilitățile cursanților, cursurile se desfășoară în două modalități: tradițional – învățând în clasă, și prin internet – învățând la distanță, așadar perfecționarea pentru joburi profitabile este disponibilă și celor care, din cauza obligațiilor, nu au timp să frecventeze cursul cu regularitate.

Foștii cursanți BusinessAcademy care, imediat după școlarizare, au găsit joburi foarte bine plătite, în ciuda situației actuale pe piața muncii, sunt cel mai bun indicator că în 12 luni se poate schimba o carieră.

Pachet BONUS pentru școlarizare pe viață și un curs de Design web de 6 șase luni pentru toți cei care se înscriu până pe 18 septembrie

Pentru o carieră de succes, este important să aveți întotdeauna cunoștințe proaspete și moderne și să fiți la curent cu cerințele de pe piața muncii.

De aceea, în cadrul acestei oferte, obțineți și un pachet suplimentar de pregătire pentru design web de 6 luni, care vă va oferi posibilitatea de a crea și controla site-uri, precum și de a face grafici, material promoțional sau de vânzare.

Mai mult, după finalizarea școlarizării de un an de zile la BusinessAcademy, de fiecare dată când veți avea nevoie în viitor să vă îmbunătățiți cunoștințele și să cunoașteți ultimele trenduri din domeniul pentru care v-ați perfecționat deja, vă puteți reînscrie gratuit la curs și să dobândiți cele mai noi cunoștințe necesare. Astfel obțineți școlarizare pe viață în valoare de câteva zeci de mii de euro la prețul unui program de un an de zile.

Preluați-vă cadoul pentru o carieră de succes în lumea afacerilor

Memento: oferta aniversară BusinessAcademy durează până pe 18 septembrie. Dacă și voi vreți ca anul următor să începeți o carieră de afaceri de succes, acum este momentul potrivit să faceți primul pas. Profitați de reducerea fantastică la taxa de înscrieri și dobândiți cunoștințe practice căutate în cele mai bune condiții.

Numărul de locuri pentru înscrieri în condiții aniversare este limitat, de aceea nu așteptați, înscrieți-vă imediat și asigurați-vă posibilitatea de a avea cariera la care visați.

Articol susținut de BusinessAcademy