Echipa din spatele proiectului Crypto.ro a mers la New York pentru a filma conținut exclusiv și inedit înainte de lansarea Academiei Crypto.ro, un proiect nou de educație financiară. Aceasta va oferi un curs detaliat despre tehnologia blockchain și criptomonede.

Românii de la Crypto.ro „au închis” Wall Street pentru a filma la Academia Crypto.roFoto: Crypto.ro

Pe faimoasa stradă Wall Street din New York, care este epicentrul financiar al Americii, românii au primit permisiunea de a filma timp de 60 de minute în fața New York Stock Exchange, în apropierea celebrului taur care simbolizează o piață în creștere. Pare nepotrivit, în condițiile în care capitalizarea industriei cripto a scăzut semnificativ în ultima vreme, dar antreprenorul Alex Numeris, fondatorul Crypto.ro, crede cu tărie în viitorul criptomonedelor și al tehnologiilor cripto.

„În acest moment piața este într-o corecție clasică, una sănătoasă de altfel, care oferă una dintre ultimele oportunități prin care puteți face investiții care vă pot schimba viața. Eu am cumpărat săptămânal criptomonede, din 2017 până în martie 2020, și profit de această ocazie pentru a acumula din nou Bitcoin”, a declarat Alex Numeris, CEO și fondator al Crypto.ro.

Alte obiective din New York în care echipa a filmat, în perioada 28 iulie - 20 august, au fost magazinul fizic Solana, Web 3 Gallery, unde urmează să fie expuse colecțiile de NFT-uri Sacred Spirits și Sacred Rare Motifs, dar și arena de sport și divertisment FTX Arena din Miami. Clipurile vor fi integrate în modulele care vor fi predate în cadrul Academiei Crypto.ro.

Cei care doresc să se înscrie la cursuri, care încep pe 11 octombrie, își pot rezerva un loc pe pagina oficială: academy.crypto.ro.

Activitățile se vor desfășura online, iar participanții vor avea acces la module, pe care le pot accesa oricând, care acoperă o gamă variată de teme și subiecte. De exemplu, modulul „Cum să cumperi crypto” le oferă cursanților informații despre primii pași pe care trebuie să îi facă atunci când decid să investească în aceste instrumente.

Cursurile Academiei Crypto.ro vor fi actualizate frecvent pentru a acoperi schimbările care se produc în această piață care evoluează rapid, dar și în funcție de nevoile participanților.

Participarea oferă, pe lângă accesul la informații detaliate despre domeniul cripto, acces la următoarele evenimente Crypto.ro, consiliere de la figuri importante din domeniu, inclusiv Alex Numeris, și un NFT gratuit din colecția Sacred Spirits creată de echipă.

Criptomonedele i-au schimbat viața antreprenorului, care spune că „s-a născut și a crescut sărac”, dar a devenit milionar folosind „puterea criptomonedelor”. Acum, Alex Numeris vrea să contribuie la adopția cripto în România. El dorește să îi ajute și pe alții să aibă succes în acest domeniu fascinant.

„Am creat Academia Crypto.ro pentru a îndruma românii spre educația și investițiile în criptomonede. Investesc în domeniu încă din 2017 și am avut inspirația să documentez totul. Împărtășesc experiența mea de peste 5 ani în această Academie, disponibilă în limbile română și engleză”, a explicat antreprenorul român.

Pentru Numeris vizita în SUA a fost o reîntoarcere acasă. Fondatorul Crypto.ro a locuit în New York timp de 7 ani, iar în 2020 s-a întors în România, unde a lansat mai multe startup-uri. El păstrează, însă, legătura cu mulți oameni și proiecte din SUA. Multe dintre aceste persoane vor fi invitate la conferința pe care Crypto.ro o va organiza, anual, începând cu 2023 la Timișoara.

Articol susținut de Crypto.ro