Smartphone-ul momentului, OPPO Reno8 Pro 5G, aduce tot ce este mai bun din lumea foto și video a flagship-urilor, într-un device atrăgător, cu design impresionant, care se încarcă super rapid.

OPPO Reno8 ProFoto: OPPO

Cât timp asculți două-trei melodii sau bei cafeaua de dimineata, noul OPPO Reno8 Pro 5G se încarcă ultra-rapid: de la zero la 50% din baterie, în doar 10 minute. Mai mult, prin tehnologia de 80W SUPERVOOC, bateria ajunge 100% în doar 30 de minute.

În plus, bateria nu doar că se încarcă rapid, dar și rezistă, în timp. Prin inovatorul Battery Health Engine, smartphone-urile din seria Reno8 își păstrează până la 80% din capacitatea inițială, chiar și după 1.600 de cicluri de încărcare complete. Iar asta înseamnă de două ori mai mult decât standardul din industrie, de 800 de cicluri.

Reno8 Pro 5G este cel mai subțire telefon din seria Reno, cu o grosime de numai 7,34 milimetri, și se simte ușor în mână, la doar 183 de grame.

Noua serie Reno8 are design unibody atractiv, care integrează atât modulul camerei, cât și capacul din spate.

Cu un design inovator, încărcare super-rapidă și cameră foto de flagship, noul OPPO Reno8 Pro 5G surprinde atât prin super-performanța foto și video, cât și prin superbele variante de culoare Glazed Green și Glazed Black.

Camere ultra-performante

Noul Reno8 Pro 5G înglobează cea mai recentă tehnologie la nivelul camerelor, inclusiv doi senzori emblematici, și include progrese remarcabile în fotografia computațională.

Terminalul dispune de senzori duali Sony, inclusiv senzorul IMX709 RGBW de 32MP pentru camera selfie, care permite utilizatorilor să capteze selfie-uri mai clare în lumină scăzută, și senzorul IMX766 de 50MP, pentru performanțe de vârf.

Reno8 Pro 5G dispune de NPU-ul pentru imagini MariSilicon X, ce permite capabilități video de neegalat în clasa sa. MariSilicon X permite videoclipuri 4K Ultra Night pentru filmări ultra-clare, mai luminoase și mai detaliate pe timp de noapte, precum și videoclipuri 4K Ultra HDR, pentru a păstra detaliile atât în zonele luminoase, cât și în umbre.

Mai multe detalii despre OPPO Reno8 Pro sunt disponibile aici: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/pachet-promo-reno8-pro-5g-glazed-black-champions-league

​​Articol susținut de OPPO