AppGallery este ales zilnic de milioane de consumatori și a câștigat încrederea a mii de parteneri la nivel global, având peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar, o creștere de 10% în afara Chinei în ultimele 12 luni. Este intuitiv și ușor de folosit, oferind aplicații populare și oferte de top, ceea ce a dus la o creștere netă a scorului de satisfacție cu peste 20% în rândul utilizatorilor în 2021. HUAWEI nova 10 Pro completează acest tablou cu un nou design Star Orbit Craft, care aduce mai multă strălucire texturii telefonului și o face mai catifelată la atingere.

AppGallery, ecosistemul inteligent care te ajută să creezi experiențe uniceFoto: Huawei

Cu scopul de a fideliza și de a atrage noi utilizatori, AppGallery oferă un număr mare de aplicații de calitate superioară în numeroase domenii.

Huawei Phone Clone permite consumatorilor să-și transfere aplicațiile preferate de pe orice telefon pe dispozitivul lor HUAWEI. Cu ajutorul Phone Clone, la care se adaugă un număr tot mai mare de quick apps din AppGallery, utilizatorul se bucură de o compatibilitate perfectă a aplicațiilor dorite cu telefonul Huawei pe care îl deține.

AppGallery asigură securitatea datelor private. Orice aplicație din surse terțe în AppGallery trece printr-un proces riguros de verificare, monitorizare, certificare și reinspectare, un proces care identifică cu succes și izolează de la sursă aplicațiile periculoase care conțin viruși.

AppGallery are, de asemenea, verificări zilnice de securitate, detectând eventualele nereguli de siguranță dintr-o aplicație.

În plus, efectuează inspecții în ceea ce privește confidențialitatea datelor din diverse aplicații și le scanează pentru prezența unor elemente lipsă, a vulnerabilităților și/sau a unor nereguli ascunse.

Sistemul de clasificare a aplicațiilor AppGallery este valabil la scară globală, oferind un mediu sigur și sănătos de descărcare a aplicațiilor pentru minori. De asemenea, a introdus o funcție „Memento pentru părinți”, astfel încât copiii să fie liberi să folosească dispozitivele Huawei fără intruziunea unor aplicații nepotrivite sau neintenționate.

Utilizatorii pot activa “Dezactivarea reclamelor personalizate” sau resetarea identificatorului de publicitate din AppGallery pentru a anula reclamele.

Utilizatorii AppGallery își pot gestiona cu ușurință finanțele, având acces la aplicații fintech de la companii de toate dimensiunile, de la bănci globale până la start-up-uri locale. Aplicațiile includ: Revolut, New Raiffeisen Smart Mobile, George Romania, YOU BRD, BT Pay, Garanti și UniCredit Mobile Banking.

AppGallery acoperă toate aspectele vieții tale sociale, indiferent dacă îți place să faci cumpărături, să mănânci în oraș sau să te conectezi cu ceilalți, cu ajutorul aplicațiilor precum Tinder, Viber, Snapchat, Bolt Food, Lidl Plus, Kaufland, Carrefour, Up Mobil, MyEdenred, Tazz.

Hărțile de primă clasă, navigarea și aplicațiile de călătorie sunt toate la îndemână cu AppGallery. Nu te vei rătăci niciodată cu o gamă largă de aplicații, inclusiv Petal Maps, Trip.com, Agoda și Ryanair.

Distrează-te cu AppGallery, oricare ar fi planurile pe care le-ai stabilit. Ascultă, urmărește și joacă-te cu toate aplicațiile tale preferate într-un singur loc. Printre aplicații se numără Telegram, TikTok, Antenaplay, Voyo, Orange TV Go, Huawei Video și Tidal.

Ai nevoie de ajutor în ceea ce privește găsirea și descărcarea aplicațiilor din AppGallery?

Dacă da, scanează QR codul de mai jos și vei fi direcționat spre un cont de Whatsapp unde vei primi răspuns de la echipa de suport a AppGallery.

Cum pot descărca aplicația Facebook din AppGallery pe telefonul meu Huawei?

Facebook este una dintre cele mai populare aplicații de social media atât la nivel international, cât și în România. Dacă deții un telefon Huawei, cu siguranță îți dorești această aplicație, pentru a putea ține legătura cu cei dragi și pentru a afla noutăți de la diverse branduri și companii.

Cum pot instala aplicația Facebook în telefonul meu Huawei? Urmează pașii de mai jos:

Deschide magazinul de aplicații AppGallery.

În AppGallery tastează Facebook în câmpul de căutare, iar la primul rezultat care îți apare apasă INSTALARE.

Va apărea un disclaimer unde trebuie să apeși pe butonul din dreapta jos CONTINUARE.

La opțiunea de mai jos, apasă PERMITERE.

Pentru finalizarea descărcării, apasă pe butonul INSTALARE din dreapta jos ca în imaginea următoare.

Gata, acum ai aplicația Facebook pe telefonul tău Huawei și poți găsi iconița pe ecranul telefonului.

HUAWEI nova 10 Pro, noul smartphone

HUAWEI nova 10 Pro are o grosime de 7,88 mm și cântărește 191 g, păstrând un echilibru perfect între performanță și designul ușor de ținut în mână. Noul smartphone vine în varianta de culoare Starry Silver, completând designul auriu Star Orbit Ring, pentru un aspect și o senzație de rafinament, dar și în varianta de culoare premium discretă Starry Black.

Telefonul vine cu un spațiu de stocare internă de 128GB sau 256GB și 8GB RAM și acceptă HUAWEI SuperCharge de 100 W. Este echipat în premieră cu noul mod Turbo, depășind limitele consumului de energie pentru încărcare instantanee. Pentru a încărca telefonul cu până la 60% este nevoie de doar 10 minute, iar pentru încărcare completă sunt necesare doar 20 de minute, durată similară cu cea pentru încărcarea unui nou joc.

Smartphone-ul vine cu un ecran viu colorat și o îmbunătățire spectaculoasă a detaliilor. Poate reda 1,07 miliarde de culori, are o rată de refresh ridicată de până la 120 Hz și o rată de eșantionare tactilă de 300 Hz, pentru o experiență de utilizare mai fluidă în activitățile zilnice, navigarea web sau alte interacțiuni.

Cu HUAWEI Multi-Vision Photography, noul smartphone aduce obiective de înaltă calitate pentru camera frontală dublă. Prima cameră frontală cu autofocus și unghi ultra-larg de 60 MP din industrie acceptă un unghi larg de 100 de grade și calitate video 4K, oferind o rezoluție și o sensibilitate la lumină excelente. Camera frontală pentru portrete de 8 MP, o altă premieră în industrie, dispune de zoom optic 2X și zoom digital de până la 5X, extinzând limitele percepției umane și oferind cea mai bună experiență de portret close-up.

HUAWEI nova 10 Pro dispune și de prima cameră frontală din industrie cu AF instantaneuși detecție în patru faze (QPD), în care fiecare pixel este dedicat fotografierii și focalizării. Față de un obiectiv cu autofocus obișnuit, aceasta promite o creștere cu 30% a vitezei de focalizare, ceea ce îmbunătățește cu 119% rezoluția imaginilor realizate cu unghi larg. Grație camerei pentru portret close-up și autofocusului pe subiectul principal, rezoluția portretelor în prim-plan este acum cu 150% mai mare. Compoziția cadrului XD Fusion îmbunătățește fotografia mobilă în fiecare scenariu: fotografii cu iluminare frontală, iluminare din spate și HDR cu expunere multiplă, pentru a obține efecte bokeh delicate, ajutând utilizatorii să surprindă portrete close-up clare, de înaltă calitate, la un clic distanță de declanșare.

De asemenea, camera principală a modelului HUAWEI nova 10 Pro vine cu un sistem Ultra Vision Photography de 50 MP. Spre deosebire de un senzor obișnuit, acesta adoptă matricea filtrelor de culoare RYYB Huawei, pentru un aport de lumină cu 40% mai mare. În plus, acceptă AF instantaneu și detecție în patru faze, alături de tehnologia zero shutter-lag (ZSL), care oferă fotografii ideale în medii cu lumină scăzută, precum și funcția AI Snapshot pentru a surprinde fiecare moment.

Datorită capabilităților de autofocus îmbunătățite ale camerei frontale duble, HUAWEI nova 10 Pro poate comuta în mod inteligent focalizarea pe diferite subiecte, iar funcția Showcase Focus permite ca subiectele să fie afișate clar chiar și în vlog-urile filmate în interior. În plus, se pot utiliza mai multe camere ale smartphone-ului pentru fotografierea simultană, acesta oferind o experiență de fotografiere multi-cameră, prin utilizarea camerei frontale duble, a camerei frontale și a celei principale, precum și fotografiere imagine în imagine. Pentru fotografiile în aer liber cu câmpuri largi de vizualizare, utilizatorii se pot bucura de capabilitățile puternice de autofocus dual ale camerei frontale, ce permit surprinderea de imagini pitorești și pot regla zoom-ul pentru a filma cu ușurință videoclipuri cu zoom de 0.7X~5X.

Pentru filmarea subiectelor cu camera principală, HUAWEI nova 10 Pro vine cu funcția Follow Focus care fixează și urmărește subiectul filmat. Chiar dacă acesta este fixat temporar, focalizarea va rămâne în continuare pe el când va reapărea în cadru. Seria nova 10 vine și cu aplicația Petal Clip pentru crearea de clipuri video cu un singur clic, ce include fotografierea în mișcare, stabilizare video, gradarea culorilor, captarea audio și tehnologii de editare, pentru realizarea de vloguri.

Articol susținut de HUAWEI