​​Aplicația Profi îți da acum posibilitatea să colectezi buline și certitudinea unui nou beneficiu sigur. “Îți place un produs și îl cumperi frecvent de la Profi? Colectează toate bulinele și îl poți primi gratuit,” afirmă Gabriela Sîrbu, Director digital marketing Profi.

Mai multe avantaje cu aplicația ProfiFoto: Profi

“Avem toate motivele să ne mândrim, suntem primii din piață care oferă acest gen de beneficiu.”

Acumulând buline pe cardul digital din aplicație, poți primi gratuit un produs din aceeași gamă sau complementar cu ceea ce iubești să consumi.

„Această funcționalitate a fost inspirată din dorința de a construi un parteneriat corect cu cei mai mult de un milion de clienți care ne trec zilnic pragul. Profi este primul retailer care oferă clientului fidel o recompensă necondiționată decât de cumpărăturile sale obișnuite”, adaugă Corina Bădișor, Digital Marketing Manager.

Pentru a obține gratuitățile nu e obligatoriu să achiziționezi produsele preferate într-o singură tranzacție sau într-un singur magazin din rețea. Aplicația ține cont de toate produsele incluse în cardurile de buline în perioada de colectare.

Acumulezi buline combinând produsele unui brand, aromele unei game sau chiar categorii de produse, fapt care îți diversifică opțiunile fără să-ți afecteze beneficiile.

Odată completat un card cu toate bulinele necesare, la următoarea tranzacție te poți bucura de cadoul obținut.

Acesta este primul card digital cu buline din retailul românesc.

El mai prezintă un mare avantaj: nu îl poți rătăci prin poșetă sau, dacă îl uiți prin buzunare nu se distruge la spălatul hainelor și nici nu îl poți pierde. Te așteaptă liniștit în telefon, gata să îți ofere mereu noi surprize.

Cu 28000 de angajați și peste 1600 de magazine integrate și partener prezente în circa 770 de localități, Profi este cel mai mare angajator și cel mai extins retailer din România.