​Dacă sunteți frustrat pentru că ați ratat Black Friday și Cyber Monday, Godeal24 a lansat Promoția Double 12, care este aceeași promoție ca și Black Friday, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura în continuare de cel mai mic preț de Black Friday pentru a cumpăra software-ul original Microsoft Practical PC. Ce este Promoția Double 12? Double 12 este un carnaval de cumpărături organizat în fiecare an pe 12 decembrie și poate fi considerată o promoție derivată din Double 11. În timpul evenimentului, Godeal24 a lansat diverse reduceri pentru a le oferi înapoi consumatorilor.

Windows 10 și Office 2021 la cel mai bun preț, și mai multe reduceri la Ofertele Godeal24 Double 12! Foto: GoDeal24

Prețul oficial al Microsoft Office 2021 Pro este de 439,99$. Cu Reducerile Godeal24 din 12.12, prețul original al Office 2021 Pro este de numai 24,25€, economisind până la 90%. Dacă aveți nevoie să instalați pentru mai multe computere sau să cumpărați cu prietenii, pachetul Office 2021 5PCs este cea mai bună afacere, și îl puteți cumpăra la doar 13,05€/PC. Vă rugăm să nu vă faceți griji în legătură cu siguranța și fiabilitatea software-ului. Trebuie să descărcați software-ul de pe site-ul oficial al Microsoft și să utilizați cheia de activare a licenței achiziționată de pe Godeal24. După ce activarea a avut succes, îl puteți utiliza în mod normal, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul de descărcare a software-ului, asta nu reprezintă nicio problemă. Chiar dacă există probleme în timpul instalării și utilizării, Godeal24 oferă servicii de asistență pentru clienți 7/24 și servicii post-vânzare pe viață!Afaceri cu ridicata: Sistemul de operare Windows și Microsoft Office

Cel mai mic preț al anului! MS Office 2021 original de la 13,05€

Acum este cel mai bun moment pentru a cumpăra Windows 10 Pro. Godeal24 Double 12 a lansat, de asemenea, un preț special pentru Windows 10 Pro 2PCs - 12,12€, convertit la doar 6,06€ per PC pentru a cumpăra Windows 10 Pro autentic. Dacă achiziționați o singură unitate, costă doar 7,25€ și puteți, de asemenea, să faceți upgrade gratuit la Windows 11!

Timp limitat de vânzare: Genuine Windows 10 Pro de la 6,06€!

MS Office pentru MAC

62% reducere la Pachete și mai mult MS Office (cod cupon „GOLE62”)

Până la 50% reducere la mai multe ferestre! (cod cupon „GOLE50”)

>>> Află mai multe

Godeal24 dispune de un magazin complet și profesionist cu un catalog extins de licențe digitale 100% garantate și legale. Puteți obține același software la un preț redus cu peste 80% și este oficial. Nu numai sistemele de operare populare Windows OS și Office, dar și mai multe programe practice software pentru calculatoare și instrumente mobile, cum ar fi seria IOBIT, software-ul Ashampoo, Disk Drill, și multe altele.

Mai multe tool-uri pentru calculator: Cel mai bun preț, cele mai bune produse!

Godeal24 este un reseller de licențe Microsoft și de software de securitate IT important, permițândâu-vă să achiziționați sistemul de operare Windows și MS Office la prețuri reduse, precum și instrumente informatice utile, cum ar fi seria IOBIT, software-ul Ashampoo, Disk Drill și multe altele. Economisiți până la 90%! Licențele sunt 100% originale și autentice. Godeal24 cunoaște „istoricul” fiecărei licențe pe care o vinde, iar utilizatorii le pot folosi fără probleme. Din acest motiv, licențele care pot fi achiziționate de pe Godeal24 sunt „pe viață”, adică pot fi folosite fără restricții: sistemul de operare va fi actualizat și susținut de Microsoft pe toată durata de viață a acestuia.

Cum se plătește?

  • Mergeți la pagina de plată, continuați ca oaspete (sau creați un cont) și apoi completați „Informații de facturare”.

  • Vă rugăm să selectați „CWALLETCO” în acest pas, apoi faceți clic pe „Continuare”.

  • Vă rugăm să vă verificați comanda și să faceți clic pe „Plasați comanda”.

  • Apoi va apărea această pagină, faceți clic pe „Alegeți metodele de plată”.

  • În cele din urmă, puteți alege să utilizați PayPal pentru a finaliza plata.

Fiabilitatea Godeal24 se reflectă pe deplin în buna reputație online de care se bucură și în numeroasele recenzii pozitive de pe TrustPilot, unde compania este evaluată ca fiind „excelentă și grozavă” în 98% dintre recenzii. Acest lucru se datorează calității experienței de cumpărături și numeroaselor avantaje oferite de magazin: pe lângă posibilitatea de a alege dintre numeroase produse originale cu reduceri de până la 90%, livrarea digitală vă va permite să primiți software-ul direct pe adresa dvs. de e-mail în câteva secunde de la cumpărare. Este o metodă de livrare foarte convenabilă pentru cumpărător.

Godeal24 promite că oferă suport tehnic profesional 24/7 și servicii post-vânzare pe viață și că puteți utiliza produsul fără probleme!

Contactați Godeal24: service@godeal24.com