​Secret Santa a devenit o modă de decembrie printre colegi de serviciu, între prieteni sau chiar în familie. Ai de făcut un cadou cuiva pe care poate nu-l cunoști atât de bine? O băutură cu personalitate de la FineStore este o alegere sigură! Vrei să faci o surpriză unui apropiat? Ai de ales dintr-o ofertă bogată de băuturi de poveste!

FineStore.ro, secretul cadoului perfect de Secret Santa ​Foto: FineStore.ro

Băuturile alcoolice sunt un cadou la fel de bun ca oricare altul de Crăciun, pentru că oricine apreciază o șampanie sofisticată, un coniac nobil sau un whisky de calitate. Un astfel de cadou poate fi, însă, și destul de costisitor, dacă nu știi unde să cauți. La FineStore găsești băuturi alcoolice originale, la prețuri excelente!

O sticlă de rom Dictador poate fi cadoul ideal pentru un bărbat care știe să aprecieze o băutură elegantă și catifelată, dar și pentru o doamnă care iubește cocktailurile sau care se răsfață din când în când cu un long drink parfumat.

Un prosecco sau vin spumant marca Foss Marai, îmbuteliat elegant, poate fi un cadou ales pentru persoanele care adoră aromele fructate și pline.

O sticlă de AU Vodka, cu un design elegant și un conținut nu doar savuros, ci și plăcut colorat, este darul perfect de Secret Santa pentru cei cu o fire efervescentă.

Dacă ai tras din bolul festiv bilețelul cu numele șefului, o șampanie Gosset cu gust suav și proaspăt, buchet complex, efervescent și catifelat este o alegere mai mult decât potrivită. Pentru o prietenă sau colegă cu o personalitate delicată, Tequila Rose, un lichior de căpșune și tequila, va fi un cadou deosebit și de efect.

Alte băuturi de la branduri precum Masi, G'Vine, Clase Azul, Canevel, Frapin, Mozart sauMetaxa ori Johnnie Walker, printre altele, așteaptă să fie cumpărate, la prețuri imbatabile, și dăruite de Crăciun. Secret Santa poate cumpăra totul online, iar cadourile vor fi livrate rapid, în două zile lucrătoare, fără ca tu să mai simți presiunea timpului petrecut în trafic sau prin magazinele atât de agglomerate în această perioadă. În plus, ai transport gratuit pentru comenzile a căror valoare depășeste 199 de lei, așa că poți profita de ocazie și să-ți faci și ție un cadou!