IKEA recheamă scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, întrucât există riscul de cădere și vătămare. IKEA le recomandă tuturor clienților care au cumpărat scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să nu îl mai folosească și să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

Magazin IkeaFoto: IKEA

„Siguranța clienților este prioritatea principală la IKEA. Așadar, rechemăm scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv (22 reprezintă anul, iar 21 reprezintă săptămâna în care a fost fabricat produsul) din cauză că există riscul ca baza piciorului în formă de stea a scaunelor să se rupă și să cauzeze căderea și vătămarea utilizatorului”, transmite Ikea într-un comunicat.

„IKEA le recomandă tuturor clienților care au cumpărat scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să nu îl mai folosească și să îl returneze în orice magazin IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.”, transmite compania.

IKEA recheamă scaunul rotativ ODGER în culoarea antractit: probleme la baza piciorului

„IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute. Cu toate acestea, am aflat că există posibilitatea ca baza piciorului, în formă de stea, a scaunului rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să se rupă”, spune compania.

Scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, se poate returna în orice magazin IKEA pentru o rambursare integrală a sumei plătite pe produs. Nu este necesară o dovadă a achiziției (bon fiscal).

Marcajul de nume și dată de pe produs se află sub scaun, ștanțat în materialul șezutului scaunului.

„Pentru informații suplimentare, accesează www.IKEA.ro sau contactează IKEA la numărul de telefon (021-407.45.32). IKEA își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această rechemare”, mai transmite compania.

Foto: Scaunul rotativ ODGER: