IKEA România recheamă o parte din torturile sale,Tort cu migdale (Almondy) si DAIM de 400 de grame, întrucât un obiect metalic a fost găsit într-un astfel de tort. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauţie, precizează compania.

Magazin IkeaFoto: IKEA

”IKEA România recheamă o parte din torturile sale, Tort cu migdale (Almondy) si DAIM de 400 de grame, întrucât un obiect metalic a fost găsit într-un astfel de tort. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauţie. Rechemarea se limitează la torturile cu migdale Almondy, Tort cu migdale si DAIM de 400 de grame, achiziţionate din magazinele IKEA, care fac parte din lotul L2140 şi expiră la data de 18.11.2023”, anunţă compania într-un comunicat, citează News.ro.

Almondy îi îndeamnă pe clienţii care au cumpărat acest produs să returneze produsul la magazinul de unde l-au achiziţionat, pentru a le fi restituită integral suma plătită, sau să contacteze Almondy pe www.almondy.com.

„La Almondy, calitatea şi siguranţa produselor noastre este prioritatea numărul unu. Luăm foarte în serios acest incident, aşa că, drept măsură de precauţie, am decis să rechemăm produsele din magazinele IKEA, din lotul menţionat mai sus. Am identificat măsurile pe care trebuie să le luăm pe viitor pentru a ne a sigura că astfel situaţii nu se vor repeta”, a declarat Margareta Johannesson, Quality Director la Almondy. Almondy îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de rechemarea acestui produs”, se arată în comunicat.

Termenul de rechemare este 22.12.2022 – 22.01.2023.