Doriți să folosiți Word, PowerPoint sau Excel pe PC-ul dumneavoastră, dar nu intenționați să cumpărați pachetul Microsoft Office la preț întreg?

De unde să cumpărați Windows 10, MS Office și multe alte instrumente ieftine pentru PC?Foto: GoDeal24

De unde puteți cumpăra pachetul MS Office ieftin și autentic?Reducerile de la Godeal24 pentru Software Office vă oferă reduceri semnificative! Cea mai recentă versiune de Office 2021 pentru doar 24.25 EUR! Aveți nevoie de alte programe pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți eficiența la birou? Ashampoo PDF Pro 3 dispune de o nouă interfață nouă pe care o veți găsi și în cazul altor programe moderne pentru birou. Acest lucru înseamnă că nu există funcții noi de învățat! Toate funcțiile de bază sunt exact așa cum vă așteptați, deci editarea PDF nu a fost niciodată mai ușoară! Profitați de acest eveniment și actualizați-vă software-ul PC-ului dumneavoastră. Puteți cumpăra mai multe versiuni Windows, iar prețul este mai mic de 10% din prețul oficial! Windows 10 Pro autentic are un preț de doar 7,25 EUR și acceptă de asemenea actualizarea la cea mai recentă versiune Windows 11 Pro! Godeal24 vă oferă o experiență de cumpărături unică pentru software, fie că este vorba de instrumente pentru îmbunătățirea productivității la birou, editare foto, gestionare a sistemului, protecția securității și nu numai. Toate acestea pot fi cumpărate la cel mai bun preț!

Ofertă Limitată: Reduceri Speciale Software Office

Godeal24 lansează diferite pachete Windows și MS Office pentru utilizatorii care trebuie să actualizeze mai multe PC-uri sau să le ofere cadou familiei și prietenilor. Dintre acestea, cel mai mic preț pentru Windows 10 Pro este de numai 6,12 EUR/PC! Office 2021 Pro este disponibil la numai 13.05 EUR/PC în cadrul Reducerilor pentru Software Office de la Godeal24! Trebuie să descărcați software-ul de la Microsoft și să îl activați folosind cheia de licență achiziționată. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la securitatea software-ului. Mai mult decât atât, Godeal24 oferă asistență tehnică 24/7. Dacă aveți întrebări în timpul instalării și utilizării, puteți contacta echipa Godeal24 oricând doriți!

Cumpărați mai mult și economisiți mai mult: Pachet avantajos Windows și Office

62% reducere la pachete și mai mult MS Office (cod de reducere "GOLE62")

Obțineți mai multe>>>

MS Office pentru MAC

Până la 50% reducere la mai multe sisteme de operare Windows! (cod de reducere " GOLE50")

Obțineți mai multe>>>

Mai multe instrumente pentru PC la cele mai bune prețuri!

Obțineți mai multe instrumente>>>

Godeal24 este un reseller de licențe Microsoft și de software important de securitate IT care vă permite să achiziționați sisteme de operare Windows și MS Office la prețuri reduse, precum și instrumente informatice utile, cum ar fi pachete IOBIT, software Ashampoo, Disk Drill și multe altele. Economisiți până la 90%! Licențele sunt 100% originale și autentice. Godeal24 cunoaște „istoricul” fiecărei licențe pe care o vinde, iar utilizatorii le pot folosi fără probleme. Din acest motiv, licențele care pot fi achiziționate de pe Godeal24 sunt „pe viață”, adică pot fi folosite fără restricții: sistemul de operare va fi actualizat și susținut de Microsoft pe toată durata de viață a acestuia.

Seriozitatea lui Godeal24 se reflectă pe deplin în buna reputație online de care se bucură și în numeroasele recenzii pozitive de pe TrustPilot, unde compania este evaluată ca fiind „excelentă și grozavă” în 98% dintre recenzii. Acest lucru se datorează calității experienței de cumpărare și numeroaselor avantaje oferite de magazin: pe lângă posibilitatea de a alege din numeroase produse originale cu reduceri de până la 90%, livrarea digitală vă permite să primiți software-ul direct pe adresa de e-mail în doar câteva secunde de la cumpărare. O metodă de livrare foarte convenabilă pentru cumpărător.

Godeal24 promite că oferă suport tehnic profesional 24/7 și servicii post-vânzare pe viață și că puteți utiliza produsul fără probleme!

Contact Godeal24:service@godeal24.com