În prezent, Microsoft promovează în mod activ Windows 11 și a întrerupt operațiunile de descărcare digitală a sistemului de operare Windows 10 începând cu data de 31 ianuarie 2023.

Microsoft a întrerupt operațiunile de descărcare digitală a Win10. Foto: GoDeal24

Acest lucru înseamnă că, dacă doriți să achiziționați Windows 10, va trebui să îl cumpărați prin intermediul unor furnizori terți. Cum să cumpărați Windows 10 original la un preț avantajos? Puteți opta pentru Godeal24, o platformă online care vinde sisteme de operare Windows, MS Office și alte programe originale pentru PC. Godeal24 garantează faptul că fiecare licență vândută este sigură și fiabilă. În cadrulReducerilor Godeal24 de Ziua Îndrăgostiților, Windows 10 Pro are un preț de doar 6,12 EUR/PC! Chiar dacă Microsoft nu mai vinde Windows 10, Windows 10 va continua să beneficieze de actualizări de securitate până la data de 14 octombrie 2025, cu scopul de a proteja computerul utilizatorului de viruși, spyware și alte programe rău intenționate. Iar Windows 10 suportă, de asemenea, o actualizare gratuită la Windows 11!

Windows 10 original la doar 6.12 EUR/PC!

Windows 11 a fost lansat în mod oficial pe Microsoft Store cu un preț de 199,99 dolari. În timpul Reducerilor Godeal24 de Ziua Îndrăgostiților, puteți obține versiunea originală Windows 11 Pro la prețul de doar 10,25 EUR. Dacă achiziționați mai multe licențe, puteți profita de un pachet rentabil pentru 5PC-uri cu Windows 11 Pro, unde Windows 11 Pro are un preț de doar 9,79 EUR per PC! Microsoft nu numai că promovează Windows 11 în mod intens, dar creează și un sistem de operare care estompează granițele dintre Cloud și Edge, încorporând o varietate semnificativă de tehnologii AI. Lumea din exterior speculează că aceasta este o aluzie la Windows 12. Având în vedere popularitatea ChatGPT, este posibil ca tehnologia OpenAI să susțină aplicații de sistem precum ceasuri, fotografii, e-mailuri, calendare, camere și microfoane în cadrul Windows 12.

Windows 11 Pro original de la 9.79 EUR!

Doriți să vă sporiți productivitatea folosind Word, PowerPoint sau Excel, dar nu doriți să cheltuiți sume mai mari de bani? Reducerile Godeal24 de Ziua Îndrăgostiților rezolvă situația! Obțineți cel mai recent și complet licențiat sistem Office 2021 pentru doar 24.25 EUR! Godeal24 este magazinul dumneavoastră universal pentru toate nevoile în materie de software. De la instrumente de birou pentru îmbunătățirea eficienței până la software de editare foto, management de sistem și sisteme de securitate - le veți găsi pe toate acestea la prețuri imbatabile! Nu ratați această ofertă fantastică, cumpărați acum!

Oferte speciale! Microsoft Office la cel mai bun preț!

MS Office pentru MAC

Reducere de 62% pentru pachete și mai mult MS Office (cod de reducere "GOLE62")

>>> Vedeți mai multe

Până la 50% reducere pentru mai multe pachete Windows! (cupon de reducere "GOLE50")

>>> Vedeți mai multe

Mai multe instrumente pentru PC la cel mai bun preț!

Obțineți mai multe instrumente>>>

La Godeal24, puteți economisi mult timp și bani datorită licențelor Microsoft la preț redus, a principalelor programe de securitate IT și a altor instrumente informatice precum IOBIT, Ashampoo, Disk Drill și multe altele. Obțineți sistemul de operare Windows și MS Office la un preț imbatabil. Cu Godeal24, puteți sta liniștit știind că software-ul este 100% sigur și autentic, beneficiind de garanție de suport și actualizare pe viață din partea Microsoft.

Bucurați-vă de achiziții fără bătăi de cap datorită livrării digitale de la Godeal24, care vă trimite software-ul direct pe e-mail în doar câteva secunde de la achiziție. În plus, Godeal24 beneficiază de o evaluare excelentă în cadrul TrustPilot de 98% și asistență tehnică de specialitate 24/7, deci puteți fi încrezător în calitatea produsului pe care îl cumpărați. Nu ratați această șansă de a economisi până la 90% la software-ul de care aveți nevoie pentru serviciu sau pentru divertisment. Godeal24 garantează faptul că asigură suport tehnic profesional 24/7 și servicii post-vânzare pe viață și că puteți utiliza produsul fără probleme!

Contact Godeal24: service@godeal24.com